Ozan Güven’e destek çıkan Zeynep Beşerler: Amma tatava yaptınız

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2020 Cumartesi 1:55 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2020 Cumartesi 2:21 pm

Oyuncu sevgilisi Ozan Güven’in kendisini darp ettiğini açıklayan Deniz Bulutsuz birçok isimden dayanışma mesajı alırken, oyuncu Zeynep Beşerler Ozan Güzen’e sahip çıktı. Beşerler, kendisine tepki gösterenlere, “Amma tatava yaptınız” dedi.

Deniz Bulutsuz’un Ozan Güven’in fiziksel şiddetine maruz kaldığını beyan ederek şikayetçi olmasının ardından birçok ünlü isim ve kadın örgütü Bulutsuz ile dayanışma içinde olduklarını açıklayarak, şiddeti kınadı.

Ozan Güven inkar etmişti: Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya çıktı!

‘BÖYLE BİR CANİLİK YAPABİLECEĞİNE İNANMADIM’

Ozan Güven’in çok eski arkadaşını olduğunu söyleyerek, “Böyle bir canilik yapmış olabileceğine inanmadım” diyen oyuncu Zeynep Beşerler’in yorumu tepki çekti.

Oyuncu Zeynep Beşerler sosyal medya hesabından, “Ozan Güven çok eski arkadaşımdır. Böyle bir canilik yapabileceğine inanmadım. Eğer yaptıysa ve bu kanıtlanırsa en büyük düşmanı olurum. Kadına kalkan eller kırılsın. Kadına şiddete hayır” paylaşımıyla Ozan Güven’e destek çıktı.

Deniz Bulutsuz-Ozan Güven olayında tanık ifadeleri de ortaya çıktı

‘AMMA TATAVA YAPTINIZ’

Zeynep Beşerler’in bu paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce tepki geldi. Beşerler, gelen tepkiler sonrası yeni bir paylaşım daha yaparak, “Ya amma tatava yapmışsınız. Ne olduğunu bilmiyoruz dedik. Yok kız kendini mi dövdü, o mu oldu, bu mu oldu? Arkadaşım iki tarafı tam dinlemeden ön yargılı olmamak lazım. İş yargıda zaten bekleyip görelim” ifadelerini kullandı.

Beşerler daha sonra Twitter hesabını gizledi.