Oyuncu Nihal Menzil 18 aylık eşinin ölümünü anlattı: Çocuk yaşta evlendirildim

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 3:57 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 3:57 pm

Oyuncu Nihal Menzil, çocuk yaşta zorla yaptığı evliliği ve sonrasında eşinin feci bir trafik kazasında yanarak yaşamını yitirmesini anlattı.

Son olarak Camdaki Kız dizisinde rol alan oyuncu Nihal Menzil, konuk olduğu programda 18 ay evli kaldığı eşinin feci şekilde hayat verdiği kazayı anlattı. Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Haber Bahane programına konuk olan Menzil, hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Menzil, “Lise 2’de görücü geldi ve evlendirildim. Cuma günü yatılı okuldan eve geldiğimde bana ‘Erken yat, sabah misafir gelecek’ dediler. Evi silip süpürdüm, gelenleri de normal misafir gibi karşıladım ama görücülermiş. Bana kimse bir şey anlatmadı, görücü olayında arada aracı olan kadın gelip anlattı. O gün isteme ve söz yapıldı. Ben okula sözlü olarak dönünce öğretmenlerim kıyameti kopardı. 12 Ocak’ta isteme oldu, 18 Mart’ta nikah kıyıldı, 19 Mart’ta da düğün yapıldı. 2 ay içinde hepsini hallettiler. Evliliğe karşı çıkma gibi bir şansım yoktu. Ben daha 18 yaşına girmeden eşim trafik kazasında yanarak öldü. Ben baba izniyle evlenmiştim.

“ÖNÜME BİR HAYAT KONULDU VE YAŞAMAK ZORUNDA KALDIM”

O yaşta sevip sevmeme olayını idrak edebilecek durumda değildim. Önüme bir hayat konuldu ve yaşamak zorunda bırakıldım. Baba evindeki dayaklardan kurtulduğum için daha özgürdüm. Eşim beni sevdi. 18 ay evli kaldım. İlk çocuğumu düşürdüm, ikinciye hamile kalıp doğum yaptıktan 5 ay sonra eşimin kazası oldu. Hayatıma giren ilk insan çocuğumun babasıydı, Allah rahmet eylesin.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ