Oyuncu İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 2 Nisan 2022 Cumartesi 12:05 pm - Güncelleme: 2 Nisan 2022 Cumartesi 12:05 pm

Oyuncu İbrahim Gündoğan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinde canlandırdığı ‘Mete Aymar’ karakteri ile tanınan oyuncu İbrahim Gündoğan, geçirdiği kalp krizi sonucu 63 yaşında hayatını kaybetti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Süha Uygur, “Yolun ışıklar içinde olsun usta…” ifadelerini kullandı.

ÇOK SAYIDA YAPIMDA YER ALDI

İlk olarak 1992’de Nisa Serezli’nin başrolde oynadığı Eda Hanım dizi ile oyunculuğa adım atan İbrahim Gündoğan, Ruhsar, Yılan Hikayesi, Sır Kapısı, Beşinci Boyut, Kınalı Kar, Lale Devri, Kuzey Güney ve Kurt Kanunu gibi dizilerde rol aldı.

İBRAHİM GÜNDOĞAN KİMDİR?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Mete Aymar karakteri ile tanınan ünlü oyuncu İbrahim Gündoğan, 1959 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1992 yılında Nisa Serezli’nin başrolde oynadığı Eda Hanım dizi ile oyunculuğa adım atan İbrahim Gündoğan, Ruhsar, Yılan Hikayesi, Sır Kapısı, Beşinci Boyut, Kınalı Kar, Lale Devri, Kuzey Güney ve Kurt Kanunu gibi dizilerde oynamasının ardından 2012 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Mete Aymar karakterine hayat verdi.

2020’de ise yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ya Istiklal Ya Ölüm dizisinde Damat Ferit karakteri ile seyirciyle buluşmuştu.