Oyuncu Hazal Kaya’dan aşı tepkisi: İyi ki kontrol etmişiz

Yayın tarihi: 17 Aralık 2021 Cuma 2:22 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2021 Cuma 2:48 pm

Üçüncü doz için hastaneye gittiğini belirten oyuncu Hazal Kaya, “Yapacakları aşının son kullanma tarihi 11 Aralık çıktı” dedi, Sağlık Bakanlığı’na tepki gösterdi. Prof. Şenol’dan açıklama geldi.

Oyuncu Hazal Kaya, üçüncü doz için gittiği hastanede kendisine yapılması için getirilen Covid-19 aşısının son kullanma tarihinin geçtiğini paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İyi ki kontrol etmişiz” diyen Kaya, Sağlık Bakanlığı’nı etiketleyerek, şöyle yazdı:

“Üçüncü doz aşılarımızı olmak üzere hastaneye geldik. Bize yapacakları aşının son kullanma tarihi 11 Aralık çıktı. İyi ki kontrol etmişiz… @saglikbakanligi tarihi geçmiş aşılar 9 ay daha kullanılabilir diye bir yazı yayınlamış. Madem öyle bu son kullanma tarihinin anlamı ne?”

Para karşılığında bir günde 10 doz covid aşısı yaptırdı

BENZER AÇIKLAMA AYTEKİN ATAŞ’DAN DA GELDİ

Öte yandan benzer bir açıklamayı ünlü müzisyen Aytekin Ataş da yaptı. Cumhuriyet’e konuşan Aytekin, koronavirüs 3. doz için hastaneye aşı olmaya gittiğini, ancak aşının son kullanma tarihi geçmiş olduğunu fark edince aşı olmaktan vazgeçtiğini açıkladı. Tarihi görünce güvenemedik diyen Ataş, “Bekleyenlerden bazıları “üzerinden çok zaman geçmemiş” diyerek yine de aşıyı yaptırdı ama biz formlarımızı iptal ettik” dedi.

Devrim gibi teknoloji! Şırıngasız aşı

PROF. ESİN DAVUTOĞLU ŞENOL: TEDİRGİN OLMAYIN

Sosyal medyada kafa karışıklığına neden olan konuyla ilgili Prof. Dr. Esin Şenol’dan açıklama geldi. İstanbul Sağlık Müdürlüğü’nden gelen açıklamayı paylaşan Şenol, “Aşıların Raf Ömrüne dair üretici Firma tarafından yapılan ve onaylı güncelleme. Tedirgin olmayın” ifadelerini kullandı.

Artan vakalar sonrası Bakan Koca’dan aşı çağrısı