Oyuncu Hakan Yılmaz’dan Hülya Avşar’a gönderme

Yayın tarihi: 20 Aralık 2021 Pazartesi 5:05 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2023 Perşembe 5:58 pm

Hülya Avşar son ekonomik gelişmelerle ilgili olarak kendisine sorulan bir soruya ”Gerekirse simit yiyeceğiz ve bu günleri atlatacağız” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu Avşar için, “Kim Hülya Avşar? Sanatçı mı? sanatçılığı tartışılır, kimse kusura bakmasın. Yalakadan sanatçı olmaz.” demişti.

Hülya Avşar son ekonomik gelişmelerle ilgili olarak kendisine sorulan bir soruya ”Gerekirse simit yiyeceğiz ve bu günleri atlatacağız” yanıtını verdi. Bu yanıt sonrasında Avşar tepki topladı.

Hülya Avşar açıklamasında şunları söyledi:

“Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye’de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. ‘Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz’ falan. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum.”

HAKAN YILMAZ’DAN GÖNDERME

Hülya Avşar’ın ekonomik gidişatla ilgili “Gerekirse simit yiyeceğiz ve bu günleri atlatacağız” şeklindeki sözlerine Oyuncu Hakan Yılmaz’dan esprili bir yanıt geldi. Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda simit yerken Hülya Avşar’ın “Sıkıldım” şarkısını kullandı.