Oyuncu Fırat Tanış: Bir hayvanla karşılıklı oynamayı çok isterdim

Yayın tarihi: 23 Şubat 2019 Cumartesi 8:02 am - Güncelleme: 23 Şubat 2019 Cumartesi 8:02 am

Bir hayvanla karşılıklı oynamayı çok istediğini söyleyen Fırat Tanış, Yıldız Kenter’in kediyle oynadığı Hanım adlı filmi örnek göstererek, “Ölmek üzere olan birini canlandırıyordu ve kedisini emanet edeceği birini arıyordu. Müthişti” diye beğenisini dile getirdi.

Posta’dan Işıl Cinmen’in sorularını yanıtlayan Tanış, lisede döneminde harçlığını çıkarmak için İstiklal Caddesi’nde barlarda entürman çaldığını anlatan Tanış, “Ama tek başıma takılırdım, hiç müzik grubum olmadı. Kendi çapımda enstrüman koleksiyonum var. Çalmayamerakım var ama, ‘Enstrüman çalıyorum’ dersem ayıp olur gibi hissederim. Sadece tıngırdatıyorum ve söylüyorum” ifadesini kullandı.

“İnsanın sadakat göstermesi gereken şey galiba kendisiyle kurduğu ilişki…” diyen oyuncu Tanış, “İkili ilişkiler başlar ve devam edebilir, bitmeden devam edebilir, biterek devam edebilir, biter ve devam etmeyebilir. Ya da ilişkiler hiç başlamayabilir de… Bunlar sadece olasılık. Ama sadakat insanın kendine karşı ilkesel bir duruş ortaya koymasıdır. Kimse kimseyi birine aşık olduğu için suçlayamaz ki…” diye konuştu.

Tanış, kendisine yöneltlen, “Sizin hayatınızın kor kelimesi nedir?” sorusuna da, “Hayatın kor kelimesi ‘odak’tır. Odaklanabilmek insanın becerisidir. Ve insan yararlı olmaya bağımlıdır” diye yanıt verdi.