Oyuncu Ellen Page ‘trans’ olduğunu açıkladı

Yayın tarihi: 2 Aralık 2020 Çarşamba 9:56 am - Güncelleme: 2 Aralık 2020 Çarşamba 9:56 am

Inception, Juno filmleriyle hafızalarda yer edinen şu anda The Umbrella Academy’de oynayan Ellen Page, cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. Page, trans erkek olduğunu duyurdu.

Inception (Başlangıç), Juno ve X-Men serilerinin ünlü oyuncusu Ellen Page Instagram hesabından yaptığı paylaşımla trans erkek olduğunu duyurdu. Page, “Her gün taciz, istismar ve şiddet tehdidiyle uğraşan tüm translara: Seni görüyorum, seni seviyorum ve bu dünyayı daha iyi hale getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadesini kullandı.

Sputnik’in aktardığına göre adını Elliot Page olarak değiştiren 33 yaşındaki oyuncunun paylaşımı şöyle:

“Sonunda, gerçek halimle olmanın ne kadar olağanüstü hissettirdiğini ifade edemem. Trans olduğum gerçeğini seviyorum. Queer olduğum gerçeğini seviyorum. Bunu yazdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Burada olduğum için.

Hayatımda bu yere geldiğim için. Bu yolculukta beni destekleyen insanlara karşı çok büyük bir minnettarlık duyuyorum.

Öz benliğimin peşinden gidebilmek için nihayet kim olduğumu sevmenin ne kadar olağanüstü hissettirdiğini ifade edemem.

Gerçek şu ki, şu anda son derece mutlu hissetmeme ve ne kadar ayrıcalık taşıdığımı bilmeme rağmen, aynı zamanda korkuyorum. Zarar vericilikten, nefretten, ‘şakalardan’ ve şiddetten korkuyorum.

Her gün taciz, istismar ve şiddet tehdidiyle uğraşan tüm translara: Seni görüyorum, seni seviyorum ve bu dünyayı daha iyi hale getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.”