Outer Wilds , nihayet Nintendo Switch’e geliyor

Yayın tarihi: 20 Şubat 2021 Cumartesi 9:00 am - Güncelleme: 19 Şubat 2021 Cuma 6:38 pm

Oyun devi en son Direct etkinliğinde, daha önce PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya sürülen oyunun seti için bir duyuru fragmanı gösterdi. Oyunun gelişi için kesin bir çıkış tarihi yok. Ancak bu yaz Nintendo Switch için satışa sunulacağı kesinleşti.

Mobius Digital tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan Outer Wilds, oyununda Dünya benzeri bir gezegende uyananıyorsunuz. kısa sürede parçalanan isimsiz bir uzay kaşifinin yerine koyuyor. Ana karakter ise dört gözlü ve olarak insana oldukça benzeyen Hearthian ırkına mensup bir karakter. Teknolojik olarak oldukça ilerde olan bu ırk uzay ve gök bilimi konusunda oldukça usta. Oyunda bu karakter aracılığıyla Güneş sisteminde bir süper nova ile baş ediyorsunuz.

Outer Wilds

Outer Wilds’in ilgi çekici bir hikayesi olsa da, bu sadece doğrusal bir hikayeye sahip bir anlatı oyunu değil. Gök bilimi ve uzayı sevenler oyundan keyif alacaktır. Sadece zaman geçirmek bile oyundaki gezegenler arasında keşif yapabilirler. Bu eşsiz macera türü Xbox Game Pass için mükemmel bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Oyun bir süredir diğer platformlarda da satışa sunulmuştu. Bu yazdan itibaren Switch oyuncuları da oyunu deneme şansına erişecek.

Oyunun fragmanını ise buradan izleyebilirsiniz.