Otomobilinden uyuşturucu çıkan polis: Cinsel içerikli video ile tehdit edildim

Yayın tarihi: 17 Eylül 2021 Cuma 11:58 am - Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe 10:52 am

Diyarbakır’da kullandığı araçtan 4 kilo 600 gram uyuşturucu çıkan polis memuru Emine E. ilk ifadesinde, “Serdar K., isimli kişi, Lice’ye kendileriyle birlikte gelmem konusunda elinde bulunan cinsel içerikli videodan dolayı tehditlerde bulundu. Uyuşturucu madde getireceklerini bilmediğimden dolayı gitmek zorunda kaldım” dedi.

Diyarbakır’da polis memuru Emine E.(30), Serdar K.(30) ve Mazlum Y.(31) isimli iki kişiyle birlikte kendisine ait ve bir de kiralık araçla birlikte Lice kırsalına doğru hareket etti. Otomobillerin durumundan şüphelenen ekipler takibe başladı. Bir süre araçları takip eden polis, saat 23.00 sıralarında Serdar K. ve Mazlum Y. isimli iki kişinin içerisinde bulunduğu kiralık araç ve onu takip eden Emine E. isimli polis memuru kadının kullandığı aracı Kocaköy ilçesi Kokulupınar Mahallesi Mevkii dönüş yolunda durdurdu. Kadın polis memurunun otomobilinde yapılan aramalarda, 4 kilo 600 gram toz esrar, ikinci otomobilde yapılan aramada ise 70 bin lira para ele geçirildi.

Polis, Emine E., ile Serdar K. ve Mazlum Y.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu Madde İmal veya Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem başlatıldığı belirtildi.

“GİTMEK ZORUNDA KALDIM”

Öte yandan aracında 4 kilo 600 gram uyuşturucu madde ele geçirilen ve Diyarbakır’da polis memuru olarak görev yapan Emine E.’nin polisteki ilk ifadesinde, “Ellerinde cinsel içerikli video görüntülerim olduğundan dolayı bankadan tehditle kredi çektirdiler. Serdar K., isimli kişi, Lice’ye kendileriyle birlikte gelmem konusunda elinde bulunan cinsel içerikli videodan dolayı tehditlerde bulundu. Uyuşturucu madde getireceklerini bilmediğimden dolayı gitmek zorunda kaldım” dediği öğrenildi.