Otomobilin çarptığı yaya öldü! Kaza sonrası tekme tokat kavga çıktı

Yayın tarihi: 23 Ekim 2023 Pazartesi 2:23 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2023 Pazartesi 2:23 pm

İstanbul Gaziosmanpaşa’da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti. Kazanın ardından ölen kadının yakınları ile otomobil sürücüsünün yakınları arasında tekme tokat kavga çıktı. Kavgayı polis ekipleri güçlükle yatıştırdı.

Kaza, İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesindeki Kazım Karabekir Mahallesi Hekimsuyu Caddesi’nde 22 Ekim Pazar günü saat 00.30 sularında meydana geldi. DHA’nın haberine göre; M.S., idaresindeki 34 DST 018 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan R.K. isimli kadına çarptı. R.K., çarpmanın etkisiyle ağır yaralandı. Kadının yanında bulunan yakını, durumu önce sağlık ve polis ekiplerine, daha sonra da R.K.’nin yakınlarına haber verdi.

TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Kazadan haberdar olan otomobil sürücüsü M.S.’nin yakınları ile yaralı R.K.’nın yakınları olay yerine geldi. Tartışan taraflar arasında kavga çıktı. Ağır yaralanan kadın yerde yattığı sırada , taraflar tekme tokat birbirine girdi. Taraflara müdahale eden polis, takviye ekip istedi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Kavga, polisin müdahalesiyle sona ererken yaralı R.K., ve kaza nedeniyle şoka girdiği iddia edilen otomobil sürücüsü M.S., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı R.K., hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, kaza sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Önce yayaya çarptı sonra otomobillerin üzerine uçtu!