Otobüs bekliyor gibi durdu, kaşla göz arasında motosikleti çaldı

Yayın tarihi: 3 Kasım 2022 Perşembe 10:30 am - Güncelleme: 3 Kasım 2022 Perşembe 10:32 am

İstanbul Avcılar’da üzerinde anahtarıyla birlikte iş yeri önüne kısa süreliğine park edilen motosiklet çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul’un Avcılar ilçesinde yaşanan motosiklet hırsızlığı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Ambarlı Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Caddesi’nde önceki gün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Künefe işletmesinde çalışan motokurye, üzerinde anahtarıyla birlikte motosikletini kısa bir süreliğine iş yerinin önüne park etti. Bu sırada yoldan geçen bir kişi, motosiklet üzerindeki kontak anahtarını görünce biraz ilerledikten sonra döndü. İş yerinin önünde otobüs bekler gibi duran kimliği belirsiz kişi, motosiklete binerek uzaklaştı.

“HELAL PARA İLE ALINDI, BULUNACAĞINA İNANIYORUZ”

İş yeri sahibi Mehmet Kalkan, her şeyin birkaç dakika içerisinde olduğunu, hırsızlığı fark edince otomobiline binerek peşine düştüğünü ancak şüpheliyi bulamadıklarını söyledi. Kalkan, “Helal para ile alındı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlığı soruşturuyor. Kısa sürede bulunacağına inanıyoruz. Bize veya çalışanlarımıza bir şey olmamasına şükrediyoruz” dedi. Polis, hırsızlık ile ilgili çalışmayı sürdürüyor.

Gözü dönmüş hırsız motosikleti kadının üstüne sürdü