Osmaniye’de kadın cinayeti: Evli olduğu kadını pompalı tüfekle öldürdü

Yayın tarihi: 2 Ekim 2020 Cuma 7:04 pm - Güncelleme: 2 Ekim 2020 Cuma 7:04 pm

Osmaniye’de yaşayan Gökmen Orhan, evli olduğu Emel Orhan’ı ve Emel Orhan’ın arkadaşı Mehmet Ş.’yi pompalı tüfekle vurdu. Emel Orhan hayatını kaybederken Mehmet Ş.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Osmaniye’de Gökmen Orhan isimli erkek, evli olduğu Emel Orhan’ı ”başka bir erkekle ilişki yaşadığı” iddiasıyla başlattığı tartışmanın ardından pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Merkez ilçedeki Karaçay Mahallesi’nde meydana gelen kadın cinayetinde, Gökmen Orhan, Emel Orhan’ı av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı. Saldırı sonrası evden ayrılan katil zanlısı, Baş Mahallesi’ne giderek, burada park halindeki otomobilinde gördüğü Emel Orhan’ın arkadaşı Mehmet Ş.’yi de tüfekle vurdu.

Gökmen Orhan, Emel Orhan’ı öldürmesinin ve Mehmet Ş.’yi yaralamasının ardından polis merkezine giderek teslim oldu. İhbar üzerine iki adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Emel Orhan, özel bir hastaneye, Mehmet Ş. ise Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Emel Orhan, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Mehmet Ş.’nin tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.