Osman Hatipoğlu: Bu düşmanlığınız Allah’a ve Peygamberedir, kininizle geberin

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2020 Salı 2:35 pm - Güncelleme: 25 Ağustos 2020 Salı 2:48 pm

ATV ekranlarında yaptığı Ramazan programları ve aldığı maaşla tartışılan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığını haberlerinden sonra oğlu Osman Hatipoğlu, ‘kötü’ yorumlar yapıldığını öne sürerek, “Bu düşmanlığınız Allah’a ve Peygamber’inedir. Ne güzel diyor Allah, kininizle geberin” diye yazdı.

Nihat Hatipoğlu’nun oğlu Osman Hatipoğlu, sosyal medya hesabından babasının koronavirüse yakalandığını haberlerinden sonra paylaşımlarda bulundu.

‘KİNİNİZLE GEBERİN’

“Ama siz kötü yorumlar yapanları gördükçe daha çok dua ediyorum ki çıkıp daha çok anlatsın Allah’ı ve Peygamber’i” diyen Hatipoğlu, şunları yazdı:

“Çünkü Nihat Hatipoğlu’na düşmanlık değil bu. Bu düşmanlığınız Allah’a ve Peygamber’inedir. Ne güzel diyor Allah; De ki: Kininizle geberin yazık, hemde çok yazık. Nihat Hatipoğlu hasta olmuş diye bu kadar mı kin ve nefret oluştu kalbinizde? Sizlere değil kalbinize acıyorum. Düşünemiyor musunuz? Bu adamın evlatları, aileleri var ne halde olurlar diye? Allah kötü yorum yapanlara kendi düşündüğünü versin.”

NE OLMUŞTU?

Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığı iddiaları yalanlanmıştı. Hatipoğlu’nun ciğerlerinde bir sorun olduğu için tedavi gördüğü açıklanmıştı.