Orhan Gencebay Aleyna Tilki hayranı çıktı

Yayın tarihi: 30 Eylül 2022 Cuma 3:24 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2022 Cuma 3:24 pm

NR1 Video Müzik Ödülleri’nde Aleyna Tilki’ye ödül verirken Orhan Gencebay, “Şarkılarını da severek dinliyorum” diyen Orhan Gencebay bu kez de Tilki için “Hem ruhu hem fiziği çok güzel, torunum gibi seviyorum” dedi.

NR1 Video Müzik Ödülleri’nde En İyi Kadın Şarkıcı ödülüne Aleyna Tilki’ye verildi. Tilki’ye ödülünü sanatçı Orhan Gencebay verdi. Gencebay Tilki’ye ödülünü verirken, “Genç şarkıcılar arasında en beğendiğim isimlerden biri. Şarkılarını da severek dinliyorum açıkçası. Daha yolun çok başında, kendini geliştireceğine inanıyorum” dedi.

“HEM RUHU HEM FİZİĞİ ÇOK GÜZEL”

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a konuşan Gencebay, “Törende Aleyna’ya ödül vereceğimi bilmiyordum. Ben oraya ödül almak için gitmiştim. Ödül vermem için de rica edilince, sahneye çıktım. Aleyna’nın hem ruhu hem de fiziği çok güzel. Onu torunum gibi seviyorum. Genç şarkıcılar arasında en beğendiğim isimlerden biri. Şarkılarını da severek dinliyorum açıkçası. Daha yolun çok başında, kendini geliştireceğine inanıyorum. Tabii ki doğru yönlendirilirse. Sesini de, yorumunu da iyi buluyorum” ifadelerini kullandı.

“ALEYNA GİBİ BICIR BICIR GENÇLERİ DESTEKLEMEK BENİ MUTLU EDER”

Gencebay sözlerine şöyle devam etti: “Gençlere köstek değil, destek olmalıyız. Ayrıca, ben ne açıklama yapsam bir tarafa çekmeye çalışanlar var. Söylediğim her sözü siyasi yorumlayan bir grup oluştu. Bu her konuda böyle olmaya başladı. Ödül töreninden dolayı yapılan olumsuz yorumları önemsemiyorum. Ben kim müziğe katkı sunuyorsa onu desteklerim. Aleyna gibi bıcır bıcır, müziğe emek veren gençleri desteklemek de beni mutlu eder.”

Orhan Gencebay’dan Aleyna Tilki’ye ‘en iyi kadın şarkıcı’ ödülü