Oray Eğin’den ‘Ahmet Hakan yazı karşılığında bedava tatile gitti’ iddiası

Yayın tarihi: 25 Eylül 2019 Çarşamba 10:07 am - Güncelleme: 25 Eylül 2019 Çarşamba 10:07 am

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan tatile çıktı, Habertürk yazarı Oray Eğin, ilk günden “hanut” yazısıyla Ahmet Hakan’ı köşesine taşıdı

 

Özellikle bazı köşe yazarlarının, bazı markaları PR’ını yapmak karşılığında ücretsiz seyahatlere götürüldüğü iddiası uzun süredir sektörde tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Son olarak Habertürk yazarı Oray Eğin, bugün köşesinde Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ı “hanutçuluk” yapmakla suçladı.

Eğin, “kanıt” ortaya koymasa da bazı ipuçları paylaşarak ile Ahmet Hakan’a yüklendi. Ahmet Hakan’ın Eğin’e ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

İşte o köşe yazısı;

– Bir köşe yazarının satır satır hanut macerası

Pazartesi günü yaklaşık 10 günlük bir seyahate çıktı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan.

Neredeyse haftanın her günü yazı yazıyor, televizyona program yapıyor; yorulmuştur ve bir süre yazmamak hakkıdır. Aynı Ahmet Hakan bir gün önceki köşesinde “Türk vatandaşlarını Türk Lirası ise tatile göndereceğim,” diyen bir turizmci hakkında övgüler dolu bir yazı yazdı. İzin notunu okur okumaz da aklıma ilk olarak gelen fikir ‘Herhalde bu yazı karşılığında Ahmet Hakan da bedava yurtdışına tatile götürüldü’ oldu.

Herhangi bir bilgiye dayanarak söylemiyorum bunu. İzinle yazının arka arkaya gelmesi tamamen tesadüf de olabilir. Bendeki sadece hissiyat. Ama bu hissiyat bir yazarın okur gözünde nasıl yıprandığını göstermesi açısından önemli. Aklıma ilk gelen hanutsa bunda yazarın sicili etkilidir.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ