OPPO X 2021, çok geç satışa sunulabilir

Yayın tarihi: 25 Kasım 2020 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 24 Kasım 2020 Salı 5:30 pm

OPPO’nun INNO konferansında, OPPO AR Gözlükleri 2 gibi bir dizi ilginç ürün tanıtıldı. Bununla birlikte, gösterinin büyük yıldızı şüphesiz akıllı, döndürülebilir ekranlı bir akıllı telefon Oppo X 2021 oldu.

Cihaz, her zaman sınırdaki bir hareketin talep ettiği ekranı açan motorla çalışan bir kaydırma mekanizmasıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Ancak bugün gelen bilgilere göre OPPO katlanabilir telefon işine biraz geç girecek.

OPPO’nun kısa vadede bu markasını ticarileştirilmesi için bir plan olmamasına rağmen, gelecekteki ürün form faktörlerinin dönüşümü ve evrimi için bir rehber görevi görecek. Ticarileştirme, pazar araştırması gerektirdiğinden katlanabilir telefon beklenenden geç satışa sunulacak.

Oppo X

Görünüşe göre, buradaki büyük sebep, şirketlerin katlanabilir ekran segmentine atlamasını engelleyenle aynı. Oppo daha dayanıklı esnek ekranlar bekliyor gibi görünüyor. Konsept cihaz, mevcut katlanabilir akıllı telefon çetesi gibi plastik bir ekran kullanıyor. Dayanıklılığı artırmak için oldukça sağlam ve kalın bir kapakla birlikte geliyor.

Şimdiye kadar çoğu Android OEM’i, katlanabilir akıllı telefonların sevkiyatına başlamak için daha iyi bir ekran çözümü bekliyor. Samsung’un segmenti hemen hemen altında, ancak bu önümüzdeki aylarda muhtemelen değişecek.

Raporlara göre, OPPO’nun çözümü BOE tarafından üretilen bir ekran kullanıyor ve çözüm hala geliştirme aşamasında. Ne yazık ki 6,7 inç ekranını 7,4 inç’e çıkaran kullanışlı bir cihaza sahip olma hayalimiz geç gerçekleşecek gibi görünüyor.

Ancak, döndürülebilir ekrana inananlar için her şey kaybolmuş değil. LG, kod adı “B Project” olan, döndürülebilir bir akıllı telefonda çalışıyor. Görünüşe göre, cihaz Mart 2021’de geliyor ve bu telefon LG imzalı ekran kullanacak.

İstanbul ücretsiz Wi-Fi hizmeti herkese sunulacak işte detaylar