Oppo Reno5 Gaming Edition performansı ile ön plana öıkacak

Yayın tarihi: 9 Temmuz 2021 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 8 Temmuz 2021 Perşembe 4:12 pm

Geçtiğimiz gün Oppo’nun yeni bir model üzerinde daha çalıştığı ortaya çıkmıştı. Reno5 Gaming Edition. Bu ürün özellikle gücü ile ön plana çıkacak.

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Oppo model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bilindiği üzere Çinli şirket bir süredir Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet veriyor. Oppo Türkiye’ye son olarak Reno5 serisini getirmiş olsa da kısa süre önce Reno6 modelleri tanıtılmıştı.

İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan Reno6 modelleri sonradan Avrupa ve dolayısıyla Türkiye’ye de gelecektir.

Reno5 Gaming Edition

Sadece basit bir görseli sızdırılan telefonun, normal Oppo Reno5’e nazaran daha agresif bir tasarıma sahip olacağı dile getirilmişti. Fakat Reno5 Gaming Edition’ın tek farkı agresif tasarımı olmayacak. Yeni sızdırılan raporlara göre Oppo yeni modelinde farklı bir soğutma sistemi, daha yüksek RAM kapasitesi ve daha fazla dahili depolama alanı sunacak.

Yonga seti tarafında ise bir değişiklik olup olmayacağı şimdilik belli değil. Fakat RAM ve dahili depolama yükseltildiğine göre yonga setinin de değiştirilmesi sürpriz olmayacaktır. Tabi ki bu cihazın şimdilik söylenti aşamasında olduğunu ve Oppo’nun konu hakkında resmi bir açıklamasının bulunmadığını hatırlatalım.

Müge Anlı EXXEN platformuna mı geçecek: Sonunda kesinleşti