Oppo, Reno 6 serisini tanıtımına hazır

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2021 Cuma 7:30 am - Güncelleme: 27 Mayıs 2021 Perşembe 1:04 pm

Yakın zamanda Malezya’nın SIRIM’i tarafından onaylanan ve şu anda Tayland’ın NBTC’si tarafından sertifikalandırılan bir Reno6 Z 5G (CPH2237) de geliyor olabilir. Oppo Reno 6 Z 5G hakkında söylentiler başladı.

Oppo, her nesilde en az iki Oppo Reno akıllı telefonu piyasaya sürmesiyle tanınıyor. Şirket daha sonra Z, Lite veya başka bir takma adla diğer varyantları piyasaya sürmeye devam ediyor. Oppo Reno5’ten bu yana, şirket bir Pro Plus varyantı eklemeye karar verdi, bu yüzden şimdi üç normal akıllı telefonumuz ve bir sürü farklı adlandırılmış varyantımız var.

Oppo Reno 6 Z 5G

Oppo Reno5  serisinin piyasaya sürülmesinden yaklaşık altı ay sonra Oppo, Oppo Reno 6, Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + modellerini Çin’de tanıtmaya hazırlanıyor. Her zamanki gibi, şirket başka varyantlar da hazırlıyor ve bir Oppo Reno 6 Z 5G ile ilgili ilk raporlar görünmeye başladı.

Oppo Reno 6 Z 5G bugün Tayland’ın NBTC sertifikasında görüldü. Cihaz CPH2237 model numarasını taşıyor ve ayrıca yakın zamanda Malezya’nın SIRIM sertifikasında da yer aldı. Ne yazık ki, Tayland sertifikası Reno6 Z 5G’nin herhangi bir özelliğini içermiyor.

Ancak selefi (Reno5 Z), daha yavaş şarj ve yerleşik NFC yongasına sahip yeniden markalanmış bir F19 Pro + 5G olacak. Şirket, Vanilya, Pro ve Pro + modellerinin yanı sıra Reno 6 Z 5G’yi ortaya çıkarırsa, yarınki etkinlikte bunu öğreneceğiz.

Kripto para vergilendirme çalışmaları tam gaz devam ediyor