Oppo kablosuz kulaklık ailesini yeniledi

Yayın tarihi: 10 Nisan 2022 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 9 Nisan 2022 Cumartesi 4:35 pm

Son zamanlarda akıllı telefon modelleriyle adından sıkça bahsettiren Oppo, bu başarısını kablosuz kulaklık pazarına da taşımakta kararlı.

OnePlus, Realme, Vivo gibi pek çok alt markasıyla teknoloji dünyasının her pazarında bayrağını dalgalandırmaya çalışan Oppo, şu ana kadar gayet başarılı bir performans sergiliyor. Özellikle fiyat performans modeli olarak piyasaya sürdüğü hem akıllı telefonlar hem de diğer cihazlar, kullanıcılardan olumlu geri bildirimler alıyor. İşte bundan güç alan Oppo’da, birbiri ardında yeni ürünlerini piyasaya sürmeye devam ediyor.

 

Çinli teknoloji şirketinin piyasaya sürmek için hazırlık yaptığı cihazlardan biri de Oppo Enco Air 2 Pro kablosuz kulaklık modeli. Ancak şirket tarafından 12 Nisan günü resmen tanıtılarak satışa sunulacağı açıklanan bu cihazın tasarım detaylarını ve özelliklerini öğrenmemiz için,  daha fazla beklememize gerek kalmadı çünkü duyum kanalları bu sorunu çözdü.

 

Oppo

Oppo’ya yakınlığıyla bilinen ve genelde tutarlı paylaşımlar yapan bir duyum hesabı, bugün itibariyle Oppo Enco Air 2 Pro’nun hem görsellerini hem de özelliklerini paylaştı. Buna göre ilk dikkatimizi çeken husus, yeni modelde artık şeffaf kapağın olmaması. Bunun dışında tasarım olarak başka büyük bir fark dikkat çekmiyor.

 

Cihazın özelliklerine göz attığımız zaman ise, Oppo Enco Air 2 Pro kablosuz kulaklıkların her birinin 43mAh’lık bataryaya sahip olduğunu görüyoruz. Kulaklığın kutusu ise 440mAh’lık bir pil ile karşımıza çıkacak. Tam ekipman halinde 2 saatin biraz üzerinde bir sürede şarj olan Enco Air 2 Pro’da kulaklıkların tek seferde 7 saat, kutu desteğiyle birlikte ise yaklaşık 30 saat çalışabildiği ifade ediliyor.

12 Nisan’da Oppo tarafından resmen tanıtılması beklenen cihazın muhtemel satış fiyatı ise 50 dolar civarında olacak.

Apple iPhone 14 ile tabularını yıkıyor!