OPPO Enco TWS güncellemeye hazır

Yayın tarihi: 29 Kasım 2021 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 27 Kasım 2021 Cumartesi 10:35 pm

OPPO, birden fazla OPPO Enco markalı gerçek kablosuz kulaklık için yeni ürün yazılımı güncellemelerinin kullanıma sunulacağını duyurdu.

Yeni yazılım yapıları, 1 Aralık’tan itibaren Enco X, Enco Air, Enco Play ve Enco Free2 olmak üzere dört modele aktarılacak. Tanıtılan yeni özellikler ise şöyle sıralanıyor. OPPO Smart Life Weibo hesabının resmi duyuru gönderisine göre, Enco Free2 ve Enco Free2i’nin çift ​​dokunuşlu kamera kontrolü özelliği artık eski Enco Modelleri için mevcut. Uygun kulaklık başlıkları arasında Enco X, Enco Air ve Enco Play bulunur.

OPPO Enco TWS

Enco TWS kulaklıklardaki çift dokunuşlu kamera kontrolü özelliği, yalnızca ColorOS çalıştıran belirli akıllı telefonlarda çalışır. Ayrıca yazılımın sürümü en az ColorOS 11.3 olmalıdır.

 

Ayrıca Enco X , Enco Free2 serisinden kişiselleştirilmiş ses güçlendirmesini de alır. Bu özellik ColorOS, diğer Android dış görünümleri (Android 6.0 veya üzeri) ve iOS’ta mevcuttur. Kullanıcılar olmayan üzerinde HeyTap uygulamasını yüklemeniz gerekir ColorOS özelliğini kullanmak için cep telefonları.

Son olarak, bu yılın başlarındaki Enco Free 2, yeni piyasaya sürülen Enco Free2i’den çift ​​bağlantı özelliği alıyor. Bu nedenle, kullanıcılar artık iki eşleştirilmiş cihaz arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilir. Bu özellik, platform ve ürün kategorisinden bağımsız olarak tüm cihazlarda çalışıyor.

Yukarıda belirtilen özellikleri deneyimlemek için kullanıcıların TWS kulaklıklarını 1 Aralık’ta veya sonrasında mevcut olan en son ürün yazılımı sürümüne güncellemeleri gerekecektir. Bu, HeyTap uygulaması kullanılarak gerçekleştirilebilir. Özelliklerin önümüzdeki günlerde uluslararası pazarlarda da yer alması bekleniyor.

Mercedes Benz VISION EQXX EV 3 Ocak 2022’de piyasaya çıkıyor