Op. Dr. Okan Morkoç – Meme Büyütme Estetiği

Yayın tarihi: 28 Haziran 2021 Pazartesi 12:53 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2021 Pazartesi 12:53 pm

Memelerin güzel görünmesini isteyen ve hacim kazandırılmasına yardımcı olan bir cerrahi uygulamadır. Meme büyütme fiyatları tercih edilen yöntemlere ve hastanın durumuna göre değişiklik göstermesinden dolayı mutlaka detaylı bilgi alınması önemlidir.

Estetik operasyonu yaptırmanın birçok nedeni olmakla birlikte uzman hekimlere muayene olunarak nasıl göğüsler istendiği konusunda beklentiler doğru aktarılmalıdır.

Op. Dr. Okan Morkoç Kimdir?

Doktor Okan Morkoç 1979 kars doğumludur. Kabataş Erkek Lisesin den mezun olduktan sonra Akdeniz Üniversitesinde Tıp eğitimine başladı. Başarılı Tıp fakültesi eğitimini onur belgesi ile tamamladıktan sonra cerrahi branşlara olan yoğun ilgisi nedeni ile Estetik ve Plastik Cerrahi alanında eğitimine devam etmiştir. Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Plastik cerrahi Kliniğinde ki uzmanlık eğitimi sonrası askerlik görevini tamamlamıştır. Ulusal ve uluslararası kongrelerde sunulmuş birçok çalışması mevcuttur. Zorunlu Devlet Hizmeti süresince Sivas Devlet Hastanesi ve Denizli Servergazi Devlet hastanelerinde birçok estetik ve plastik cerrahi ameliyatlarını başarı ile uyugulamıştır. Bu dönemde hayatını kendisi gibi doktor olan eşiyle birleştirmiştir. Devlet hizmeti sonrası sonrasında İstanbulda estetik cerrahi ağırlıklı olmak üzere özel çalışma hayatına başlamıştır.

KONGRE, SEMPOZYUM VE KATILDIĞI KURSLAR

Obstetrik Brakial Pleksus Yaralanmaları, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Sonrası Eğitim Toplantısı – 13 Mart 2004

Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri “Dudak Damak Yarıkları” – 30 Nisan,1 Mayıs 2004 İstanbul

9.Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Kongresi-19,23 Mayıs 2004 Bodrum

TPRECD ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi “Güncel Yanık ve Güncel Yara Tedavisi Sempozyumu ile Yanık ve Yara Bakımı Kursu” – 23,24 Nisan 2005 Adana

Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri “Baş Boyun Onarımları” – 3,4 Haziran 2005 İstanbul

27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi – 14,17 Eylül 2005 Konya

3.Türkiye Yanık ve Yangın Afetleri Derneği Kongresi- 29,30 Eylül 2005 Ankara

Prof.Dr. Rıdvan Ege Temel El Cerrahisi Bilgi Kursu- 24,25 Şubat 2006 Ankara

Refresher Course on Breast Surgery , pre -17. EURAPS Annual Meeting –25 May 2006 İstanbul

17. EURAPS Annual Meeting –25,27 May 2006 İstanbul

10.El ve Üst Ekstermite Cerrahisi Kongresi Sonrası Toplantısı, El ve Mikrocerrahi Günü- 29 May 2006 İstanbul

Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri “Ortognatik Cerrahi ve Çene Cerrahisi” –2,3 Haziran 2006 İstanbul

V. BAPRAS Congress, ISAPS Postgraduate Mini Course – 22 May 2007 Kuşadası/ İzmir

V. BAPRAS Congress 22-26 May 2007 Kuşadası/ İzmir

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme operasyonları birçok nedene bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Cinsiyet değiştirmek isteyen kişilere, memeleri farklı nedenlere ve emzirmelere bağlı olarak sarkmış olan, doğuştan ya da herhangi bir hastalıktan dolayı meme dokusu kaybı yaşayan kişilere meme büyütme estetiği operasyonları yapılabilir.

Önemli olan beklentilerin doğru aktarılarak uygun olan yöntemlerin uzman hekimler tarafından uygulanmasıdır.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Memelerin büyütülmesi ve hacim kazandırılması için uygulanan meme büyütme estetikleri hastalara göre değişkenlik gösteren yöntemlere sahiptir. İmplant yerleştirilmesi, yağ dokusu ya da kök hücre ile meme büyütme estetikleri yapılabilir.

Cerrahi uygulama olmasından dolayı hangi yöntem tercih edilirse edilsin genel anestezi altında uygulanır. Bu yüzden meme büyütme fiyatları yüksek seyredebilir.

Meme Büyütme Estetiği Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Memelerin büyümesi için meme büyütme fiyatları öğrenilerek işleme başlanır. Memelere hacim kazandırmak ve görünümlerini iyileştirmek için tercih edilen estetik operasyonlara meme büyütme estetiği denir.

İşlemlerin uzman hekim kontrolünde ve steril ortamlarda uygulanması sağlık açısından önemli bir koşuldur. 90 dakikayı bulan operasyondan 4 saat sonra yemek yenebilir.

Operasyon sonrasında bir gece hastanede kalınması sağlık açısından erken müdahale için önem taşır. İlk 3 gün ağrıların en çok olduğu günler olup tavsiye edilen ağrı kesicilerle tedavi devam etmelidir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Meme küçültme işlemlerinden önce mutlaka tetkiklerin yapılması ve mamografi çekimi uzman hekimler tarafından istenir. Sonuçlara göre hasta operasyona hazırlanır ve sağlık sorunu oluşmadan süreç tamamlanmış olur. Süreç öncesinde meme küçültme fiyatları konusunda hazırlıklı olunmalıdır.

Her operasyon için geçerli olan sigara kullanımı, alkol ve ilaç kullanımı meme küçültme operasyonu öncesinde de kesilmesi gereken durumlardandır. İyileşme sürecinin hızlanmasına yardımcı olurken aynı zamanda tedavinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olur. Hazırlık aşamasında meme küçültme fiyatları hakkında da bilgi alınması önem taşır.

Meme Küçültme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme küçültme operasyonları sonrasında bir gece hastane ortamında dinlenilmesi önerilir. Sonrasında sporcu sütyeni kullanılması toparlanma ve iyileşme sürecine yardımcı olan bir etkendir. Uzman hekim önerilerine uyularak herhangi bir sağlık problemi yaşanmayan konforlu süreç geçirilmesi mümkündür. Meme küçültme fiyatları yüksek olduğu için sonrasında dikkat etmek ek bütçe çıkmasını engeller.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Burunda farklı nedenlerden meydana gelmiş olan şekil bozukluklarının giderilmesine yardımcı olan burun estetiği 2 farklı yöntem kullanılarak yapılır. Bu yöntemlerin belirlenmesinde en önemli etken kişinin burnunda meydana gelmiş olan şekil bozukluğunun seviyesidir.

İleri seviyede bir şekil bozukluğu olan hastalara açık burun estetiği yöntemi uygulanır ve iyileşme süresi oldukça uzundur.

Ufak burun düzenlemelerinde ise kapalı olan yöntem tercih edilir ve iyileşme süresi dikiş izi kalma olasılığı yok denecek kadar azdır. Kişiye göre tedavi olduğu için burun estetiği fiyatları da değişir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burunda meydana gelmiş olan şekil bozukluklarının giderilmesinde başarılı olan burun estetiği operasyonları oldukça güvenli ve sağlıklı estetik uygulamalardır. Kişilerin burnunda meydana gelen şekil bozukluklarına göre açık ya da kapalı yöntemlerle uygulamak mümkündür.

Öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken kurallara uyulması halinde güvenli bir şekilde operasyon süreci geçirilir. Operasyon öncesi burun estetiği fiyatları hakkında uzmandan bilgi istenmelidir.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği fiyatları tercih edilen yöntemlere ve burunda meydana gelen şekil bozukluklarının seviyelerine göre değişkenlik gösterir. Bu nedenle mutlaka öncesinde tedavi süreci hakkında bilgi alınması ve burun estetiği fiyatları öğrenilmesi adına muayene olunması önem taşır.