Onur Şener’i katil zanlısının daha önce ne suç işlediği belli oldu

Yayın tarihi: 5 Ekim 2022 Çarşamba 2:47 pm - Güncelleme: 5 Ekim 2022 Çarşamba 3:48 pm

Ankara’da katledilen müzisyen Onur Şener’in katil zanlısı iş müfettişi İlker Karakaş’ın ‘Hakaret’ ve ‘görevi yaptırmamak için direnmek’ suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. 

Ankara’daki ‘Casetta’ isimli barda sahne alan müzisyen Onur Şener istek şarkı yüzünden başlayan kavgada boğazı cam bardakla kesilerek öldürüldü.

Olaya karışan bakanlıkta iş müfettişi İlker Karakaş, Ali Gündüz, savunma sanayi alanında elektrik mühendisi Semih Soyalp ile Gözde G. ve Jale E. gözaltına alındı.

DHA’nın haberine göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda görev yapan iş müfettişi İlker Karakaş’ın ‘Hakaret’ ve ‘görevi yaptırmamak için direnmek’ suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. Katil zanlılarından olan ve Karakaş ile aynı bakanlıkta görev alan iş müfettişi Ali Gündüz’ün suç kaydı olmadığı ve TUSAŞ’te mühendis olarak görev yapan Semih Soyalp’in ‘taksirle yaralama’ suçundan kaydının mevcut olduğu belirtildi. 

SERBEST BIRAKILANLARIN TUTUKLANMA TALEBİ REDDEDİLDİ

Olay anında yanlarında bulunan Gözde G. ile Jale E. ise savcılığın tutuklama talebine rağmen Ankara Nöbetçi 3’üncü Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Savcılık, şüphelilerin emniyet ve savcılık ifadelerindeki çelişkiler nedeniyle serbest bırakılmalarına itiraz ederek, tutuklanmalarını talep etti. Ancak mahkeme, bu talebi reddetti.

TELE1 GÜVENLİK KAMERASININ KAYITTA OLMADIĞINI ORTAYA ÇIKARMIŞTI

TELE1 ekibi, cinayetin işlendiği eğlence mekanına gitmişti. Olay yerinde güvenlik kamerasının kaydının kör noktaya çevrildiğini TELE1 görüntülemişti.

Güvenlik görüntüsü kayıtlarının Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na gönderilerek kameralara fiziki müdahalede bulunulup bulunulmadığının da araştırıldığı öğrenildi.

Ayrıca şüphelilerin saç ve tırnaklarından alınan DNA örnekleri ile parmak izi örneklerinin de olayda kullanılan bardak üzerinde tespit edilen parmak izleriyle karşılaştırması da yapılacak.

 

Müzisyen Onur Şener’in katledildiği mekanın önündeki kamerayı çevirdiler iddiası!

Onur Şener’in katilleri böyle teşhis edildi! İşte ifadelerdeki çelişkiler ve tüm detaylar