Onlyfans’ın kullanıcı sayısını hızlıca artıyor

Yayın tarihi: 2 Kasım 2021 Salı 7:43 am - Güncelleme: 2 Kasım 2021 Salı 7:44 am

Onlyfans, kullanıcı sayısını hızlı bir şekilde arttırmaya devam ediyor.  Onlyfans basit olarak YouTube ya da Instagram benzeri bir platform. Bu platformun en büyük farkı ise her kanalın belli bir aylık abonelik ücretinin bulunması.

Yani takip etmek istediğiniz kanalın belli bir abonelik ücreti bulunuyor. Dolayısıyla bu ücreti ödeyerek kanala abone olabiliyor ve içeriklerini takip edebiliyorsunuz.

İlk duyduğunuzda YouTube ya da diğer sosyal medya platformları varken neden buraya para vereyim diye düşünebilirsiniz. Fakat işin aslı biraz farklı.

Onlyfans

Çünkü bu platformlarda normal sosyal medya platformlarına nazaran çok özel içerikler paylaşılıyor.

Özellikle ABD’de bu siteye olan ilgi hat safhaya ulaşmış durumda. Pek çok ünlü isim kanal açarak abone sayısını çoğaltmak için uğraş veriyor. Onyfans’ın bir diğer özelliği ise içerik tarafında herhangi bir sansürün bulunmaması. Yani dileyen, dilediği paylaşımı yapabiliyor.

Bu da herkesin takipçi sayısını arttırması için avantaj sağlıyor. Şimdiden pek çok ünlü isim YouTube’tan bu kanala kaymış durumda. Bakalım önümüzdeki süreçte Onlyfans’a daha fazla transfer gerçekleşecek mi? Bunu zamanla göreceğiz.

Facebook Metaverse ile ne yapmak istiyor