Kemal Öztürk: Onları Allah’a havale etmiyorum. Çünkü; Allah’tan korkmuyorlar

Yayın tarihi: 19 Kasım 2019 Salı 3:22 pm - Güncelleme: 19 Kasım 2019 Salı 3:23 pm

Kemal Öztürk, kendisi hakkında sosyal medyada yapılan FETÖ’cü yakıştırmalarına tepki gösterdi. Öztürk, ”hakkımda fikir beyan edenler baş göz üstüne. Ancak ahlaksızca iftiralar atanlar için yargı süreci başlattım” dedi.

Erdoğan’ın eski danışmanı Kemal Öztürk’ün “O zamanlar gazete yönetiyorlardı ben istemeden ertesi günün gazete manşetini bana gönderip ‘uygun mudur’ diye soruyordu ve öyle yayınlıyordu. Bugün aktif ve muhalifler…” açıklamaları üzerinden başlayan tartışmalar sürüyor.

Öztürk, hafta sonu basın danışmanlığı yıllarına ilişkin yaptığı açıklamalar sonrası başlayan ‘manşet’ tartışmaları hakkında yeni bir açıklama yaptı. FETÖ’cü yakıştırmalarına tepki gösterdi. Öztürk, ”hakkımda fikir beyan edenler baş göz üstüne. Ancak ahlaksızca iftiralar atanlar için yargı süreci başlattım” dedi.

Kendisi hakkın bazı konularda bazı konularda karalama kampanyası yapıldığı düşünen Öztürk,
yargı süreci başlattığını duyurdu. Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden, yaptığı açıklamada, “Bir süredir ismim üzerinde süren tartışmalarda fikir beyan edenler baş göz üstüne. Ancak ahlaksızca iftiralar atan, FETÖ ile yan yana göstermeye çalışan ve bunları paylaşıp yaygınlaştıranları Allah’a havale etmiyorum. Çünkü,  Allah’tan korkmuyorlar! Hepsi için yargı süreci başlattım.” açıklamasında bulundu.