OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition resmi olarak duyuruldu

Yayın tarihi: 16 Ekim 2021 Cumartesi 7:30 am - Güncelleme: 15 Ekim 2021 Cuma 7:35 pm

Yaklaşan OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition, OnePlus’ın ilk akıllı saatinin üçüncü özel çeşidi olacak. Bilmeyenler için ilk ikisi Cobalt ve Cyberpunk 2077 idi. İlki birden fazla bölgede kullanıma sunulurken ikincisi Çin’e özeldi. Harry Potter versiyonunun teaser’ı OnePlus Hindistan’dan geldiğinden, bu versiyon Hindistan ile sınırlı olabilir.

Bununla birlikte, şirket giyilebilir ürünün çıkış tarihini henüz resmi olarak açıklamadı. Yeni OnePlus Watch’ın Kasım ayının ilk haftasında başlayacak olan Diwali festival sezonu öncesinde mağazalara ulaşması gerektiği düşünülüyor.

OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition

 

Spesifikasyonlar söz konusu olduğunda, normal OnePlus Watch ile aynı özelliklerle gelmesi bekleniyor. Ancak teaser posterinde önerildiği gibi özelleştirilmiş bir kasa rengine ve bir kayışa sahip olabilir. Ek olarak, bu akıllı saatin Hogwarts, Hogwarts mührü ve dört Hogwarts hanelerinin(Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw) mühürlerine dayanan altı özel saat yüzü ile geleceği daha önce ortaya çıkmıştı. Son olarak, OnePlus Watch Harry Potter Sınırlı Sürümü’nün şu anda 14,999 Yen’de satılan standart varyanttan daha pahalı olacağı tahmin ediliyor. Ancak fiyat kısmında henüz net bir detay yok.

Google, iOS uygulamalarını Android uygulamaları gibi göstermeyecek