OnePlus tablet piyasasına el attı

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2021 Salı 9:00 am - Güncelleme: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 7:32 pm

Xiaomi gibi eski tablet üreticilerinin 2021’in ikinci yarısında geri dönüş yapması bekleniyor. Benzer şekilde segmente yeni firmaların girmesi bekleniyor. Yakın gelecekte tabletleri piyasaya sürmesi beklenen en son marka ise OnePlus .

OnePlus, OPPO ve realme’yi içeren OPLUS’ın bir parçası. Son iki markanın aylarca tablet piyasaya sürdüğü bildiriliyor. Hatta realme, ilk tabletinin ‘realme Pad’ olarak adlandırılacağını bile onaylamış durumda.

OnePlus

Şimdi, birdenbire, OnePlus tarafından dosyalanan bir EUIPO ticari markası, tabletlerinin ‘OnePlus Pad’ olarak pazarlanabileceği bilgileri geldi. Şu an için yeni tablet hakkında sadece bu bilgi bulunuyor.

OnePlus artık OPPO’nun bir alt markası olduğundan, bu üç markanın tabletlerinin bir şekilde aynı olmasını bekleyebiliriz. Tabletler için özel olarak tasarlanmış ortak bir ColorOS çatalı çalıştırabilirler. Ancak, birbirlerinden farklılaşmak için bazı ek özelliklerle birlikte gönderilebilirler.

Yıllardır bütçe ve orta segment segmentlerinde iyi bir Android tablet bulunmuyor. Bu yıl Lenovo , şirketlerin Xiaoxin Pad Pro 2021 ( inceleme ) gibi üst düzey özelliklere sahip uygun fiyatlı tabletler üretebileceğini bize gösterdi .

Umuyoruz ki, mevcut oyuncuların yanı sıra yeni girenlerden gelen yeni nesil Android tabletler, Apple iPad’lerin hakim olduğu tablet pazarında bir fark yaratacak.

Xiaomi HyperCharge için destek alacak