OnePlus resmi olarak ilk telefonunu ülkemizde satışa sundu!

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 9 Temmuz 2021 Cuma 4:54 pm

Küresel teknoloji markası OnePlus, Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaparak en yeni akıllı telefon modellerini tüketicilerle buluşturuyor. Markanın ilk olarak OnePlus Nord N10 5G modeli Türkiye pazarında raflardaki yerini aldı.

OnePlus tarafından yıllardır gerçekleştirilen inovasyonlara dayanan Nord N Serisi, markanın çok iyi bilinen hızlı ve rahat kullanım deneyimini akıllı telefonlar için en uygun fiyat segmentlerinde sunuyor. Yeni OnePlus Nord N Serisi dikkatleri üzerine çeken bir görsellik deneyimi, uzun ömürlü pil, gelişmiş çoklu kamera düzenlemesi ve yazılımın amiral gemisi

OnePlus

OnePlus Kurucusu ve CEO’su Pete Lau şunları söyledi: “OnePlus’ın misyonu daha iyi teknolojiyi dünyayla paylaşmak… Bu bizim en ileri teknolojileri daha fazla kullanıcının erişimine sunmak için çok çalışmamız anlamına geliyor. OnePlus Nord N10 5G, sunduğumuz akıllı telefon seçeneklerini daha çeşitli fiyat aralıklarına yaygınlaştırma stratejimizde bir sonraki adımı temsil ediyor. Artık daha fazla kullanıcı kaliteden ödün vermeden rahat bir deneyim yaşayabilecek.”

 

OnePlus Avrupa Strateji Başkanı Tuomas Lampen ise şöyle konuştu: “Avrupa ve Hindistan’da ilk OnePlus Nord modelini piyasaya sunmamızdan bu yana kullanıcılarımız daha da uygun fiyatlı OnePlus ürünlerinin geleceğini görebiliyorlardı. OnePlus Nord N10 5G modelini daha fazla kullanıcıya ulaştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kullanıcılarımıza daha büyük ölçekte üst düzey deneyimler sunabilmek için ürün portföyümüzü geliştirmeye devam edeceğiz.”

Apple 10,9 inç OLED ekranlı bir iPad piyasaya sürecek