OnePlus Nord SE’ye az kaldı

Yayın tarihi: 12 Kasım 2020 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 10 Kasım 2020 Salı 5:45 pm

OnePlus’ın yeni orta segment telefonu OnePlus Nord SE için geri sayım başladı. Peki, bu telefonun özellikleri nasıl olacak?

OnePlus, bu yılın başlarında Nord orta sınıf 5G akıllı telefonunu ve geçen ay Nord N10 5G ve Nord N100 akıllı telefonlarını tanıttı. Şimdi ise şirketin gelecek yıl için OnePlus Nord SE kod adı “Ebba” üzerinde çalışacağı söyleniyor. Bu model Nord’un yükseltilmiş bir versiyonuna benziyor.

OnePlus Nord SE’nin, telefonun 4.500 mAh bataryasını 40 dakikadan kısa sürede şarj eden 65W hızlı şarj teknolojisi Warp Charge 65’e sahip olduğu söyleniyor. Bu, OnePlus 8T ile aynı olacak. Rapora göre telefon bir AMOLED panele sahip olacak. Ancak ekran boyutu veya kamera özellikleri hakkında henüz bir detay yok.

Huawei HarmonyOS Beta çok yakında geliyor

Son zamanlarda çıkan bir söylenti, OnePlus 9’un Mart 2021’de tanıtılacağını ve Nord SE’nin, OnePlus 8T’nin lansmanından günler sonra tanıtılan Nord N10 5G ve Nord N100 telefonlarında olduğu gibi, bundan kısa bir süre sonra tanıtılmasını ortaya koyuyor.

OnePlus Nord SE

Ancak Nord SE’nin Hindistan ve Avrupa’da piyasaya sürülmesi bekleniyor ve ABD’de piyasaya sürülmesi beklenmiyor. Önümüzdeki aylarda OnePlus Nord SE hakkında daha fazla ayrıntı gelecek gibi görünüyor.