Oneplus Nord modeli kamerasıyla şaşırttı

Yayın tarihi: 30 Kasım 2020 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 29 Kasım 2020 Pazar 1:31 pm

OnePlus’ın kısa süre önce satışa sunduğu uygun fiyatlı Nord modeli kamerasıyla şaşırttı. İşte OnePlus Nord ile ilgili son detaylar.

Şimdiye kadar genel olarak ürettiği üst segment cihazlarla dikkat çeken OnePlus bir süre önce orta segment için de telefonlar üretmeye başladı. Bu telefonlardan bir tanesi de OnePlus’ın Nord ismini verdiği yeni modeliydi.

Nord geçtiğimiz gün telefon kameralarını test eden DxOMark’ın konuğu oldu. OnePlus’ın orta segmentteki yeni modeli fotoğrafta 117, yakınlaştırmada 47 ve videoda da 92 puan almayı başardı. Ortalama olarak 108 puan alan Nord, Huawei’nin 2018’de satışa sunduğu Mate 20 Pro modelini geride bırakmayı başardı.

OnePlus Nord

Mate 20 Pro 2018’de çıktığında DxOMark’ta 107 puanla zirveye yerleşmişti. Açıkçası Nord’un bu kamera performansı teknoloji tutkunlarını biraz şaşırttı.

OnePlus orta segmentteki yeni modelinde 4’lü bir ana kamera kurulumu tercih etmişti. Cihazın arka sol kısmına dikey olarak konumlandırılan kamera kurulumuna 48 MP’lik geniş açılı bir kamera öncülük ediyordu. Bu kamera 8MP’lik ultra geniş açı, 5MP’lik derinlik ve 2MP’lik makro kameralarıyla destekleniyor.

Bu arada dip not olarak şunu da belirtmemiz gerekiyor. Hali hazırda OnePlus ülkemizde resmi olarak satış yapan bir firma değil. Fakat internet üzerinde çeşitli OnePlus modellerini bulmanız mümkün.

Elbette bu modellerin distribütör garantili olduğunu da unutmamak gerekiyor. Yani telefon arıza verdiğinde resmi bir teknik servis olmadığından başınız ağrıyabilir.

Volkswagen Polo fiyatları bu sefer düştü