OnePlus Nord için OxygenOS 11.1.1.3 güncellemesini yayınladı

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 9:30 am - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 Cuma 1:58 pm

OnePlus, orta sınıftaki Android güvenlik düzeltme eki seviyesini Mayıs 2021’e yükselten ve Wi-Fi bağlantı hızını iyileştiren OnePlus Nord için OxygenOS 11.1.1.3 güncellemesini yayınladı.

Ek olarak, yeni yapı kamera, sistem ve dosya yöneticisi ile ilgili çeşitli hata düzeltmeleri ile birlikte geliyor. Daha fazla ayrıntı için eksiksiz güncelleme değişiklik günlüğüne göz atabilirsiniz: OnePlus Nord güncellemesiyle Sistem tarafında, kart kuponunun bir widget olarak kullanılamaması sorunu düzeltildi. Arama günlüklerinde cevapsız aramaların başka bir cihazda cevaplanmış arama olarak işaretlenmesi sorunu düzeltildi. Sabit bilinen sorunlar ve geliştirilmiş sistem düzenlendi. Android güvenlik yaması 2021.05’e güncellendi. Ağ tarafında, Wi-Fi bağlantısının hızı iyileştirildi. Kamera kısmında, Nightscape Tripod modunda anormal önizleme görüntüleme sorunu düzeltildi. OnePlus Nord güncellemesiyle Kişide profil fotoğrafını ayarlarken Kameranın yanıt vermemesi sorunu düzeltildi. Kamera tarafından çekilen videolarda kare düşme sorunu düzeltildi. Flash efektinin bazı senaryolarda başarısız olabileceği zaman zaman ortaya çıkan sorun düzeltildi.Bazı senaryolarda ara sıra Flash efektinin başarısız olması sorunu düzeltildi.

OnePlus Nord

Dosya Yöneticisi tarafında, dosyaları OTG deposuna kopyalarken anormal görüntü sorunu düzeltildi. OnePlus şu anda güncellemeyi sınırlı sayıda kullanıcıya sunuyor ve her şey yolunda giderse birkaç gün içinde daha geniş bir sunum başlayacak. OnePlus Nord cihazınızda OxygenOS 11.1.1.3 aldığınızda, aygıt yazılımını kurmadan önce biriminizin en az 3GB dahili depolama ve% 30’un üzerinde pil seviyesinin olduğundan emin olun. Ayrıca sırasıyla 11.1.1.3.AC01DA, 11.1.1.3.AC01BA ve 11.1.1.3.AC01AA spor sürüm numaraları olan Hint, Avrupa ve küresel birimler için farklı yapılar olduğunu unutmamak gerek.

Kripto paralar ne zaman yükselecek?