OnePlus Nord CE 5G Avrupa’ya giriş yapıldı

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 Cuma 1:12 pm

OnePlus Nord CE 5G için beklenen lansmanı ve cihaz özellikleri ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Nord Serisi ilk olarak geçen yıl tanıtıldı ve modelin alınış şekli OnePlus’ın beklentilerini aşmıştı. Şimdi sıra yeni modellerinde…

Şirket, Nord CE 5G’yi piyasaya sürerek daha önceki başarısını tekrarlamayı hedefliyor.  Premium orta seviye cihazın 10 Haziran’da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

OnePlus Nord akıllı telefon sağlam performansla, etrafındaki en iyi ucuz Android telefonlardan biri olarak görülüyor. Şirket, Nord serisinin pazara girmesinin ardından 2020’nin 4. çeyreği için satışlarda% 200 artış yakaladığını açıklamıştı. Alt kıtadaki tüketiciler ile OnePlus ürün tekliflerinin net bir rezonansını gösteren, 2021 yılının ilk çeyreği için de% 300’lük bir artış daha bildirildi.

OnePlus Nord CE 5G

 

OnePlus Nord CE 5G’nin piyasaya sürülmesi, şirketi pazardaki gücünü daha da sağlamlaştıracak. Nord CE 5G’ye ek olarak OnePlus , aynı tarihte U serisi altında yeni TV’sini de tanıtacak ve OnePlus TWS kulaklıkları da bu yılın ilerleyen günlerinde yayınlanacak. Nord CE 5G, şirketin cihazlarına daha fazla erişilebilirlik sağlamak için yararlanmayı planladığı orta sınıf bir model olarak göze çarpıyor. OnePlus CEO’su Pete Lau’ya göre, OnePlus markasının temel ilkeleri, mükemmel ürünler ve deneyimler ve mükemmel fiyatlandırma yoluyla ürünlerine erişilebilirlik sunuyor. Lau, şu ana kadar OnePlus amiral gemilerinin tasarım, özellikler, yazılım ve genel kullanıcı deneyimi açısından güçlü bir itibar yarattığını söylüyor.

Yeni TV modelinin piyasaya sürülmesi ile tüm marka cihalarının da birbiri ile etkileşim halinde olmasını sağlayacak. Kablosuz kulaklıklar ve akıllı giyilebilir cihazlar bu ekosisteminin içinde barınmış olacak. ColorOS 11 ve OxygenOS 11, OnePlus akıllı telefonlarda kullanılan son iki yazılım seçeneğidir ve her iki seçenek de mükemmel bir kullanıcı arayüzü ve işlevsellik sunuyor.

OnePlus CE 5G’nin OnePlus 9’dan daha ucuz olacağını da biliyoruz. Cihazın ayrıntılı özellikleri henüz mevcut olmasa da, cihaz için etkileyici yeni özelliklerin de olması bekleniyor.

Çip kıtlığı teknoloji devlerin hedeflerini küçülttü