OnePlus 10T’nin teknik özellikler belli oldu

Yayın tarihi: 13 Haziran 2022 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 12 Haziran 2022 Pazar 2:30 pm

OnePlus 10T’nin sızdırılan görselleriyle birlikte telefonun tasarımı net bir şekilde görüldü. Ayrıca telefonun teknik özellikler de belli oldu.

OnePlus cephesinden gelen haberler, şirketin bu yıl bitmeden bir amiral gemisi akıllı telefon daha piyasaya süreceğini gösteriyor. Bu amiral gemisi akıllı telefonun da daha önce çeşitli sızıntılarda karşımıza çıkan OnePlus 10T olacağı söyleniyor.

Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacağı dışında telefon hakkında bilinenler oldukça kısıtlıydı. Ancak gelen son sızıntılarla birlikte hem telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı, hem de telefonun tasarımını net bir şekilde görme şansı yakaladık.

Görünüşe bakılırsa OnePlus 10T, OnePlus telefonlarında alışık olmadığımız bir tasarıma sahip olacak. Çünkü yayınlanan bu görüntüler, telefonun arka kamerasının enlemesine bir şekilde tüm arka panele yayıldığını gösteriyor. Yayınlanan bu görseller telefonun prototipine ait olsa da, tasarımının son halinin de buna yakın bir şey olacağını varsayabiliriz.

 

OnePlus’ın yeni telefonu hakkında paylaşılan bilgiler, telefonun beklediğimizden daha büyük olacağını gösteriyor. Çünkü telefonun ekranı 6.7 inç olacak. FH+ çözünürlüğe sahip ekranın yenilenme hızı ise 120Hz olacak.

OnePlus 10T

Bu yeni model şarj hızı konusunda OnePlus 10 Pro’dan daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. OnePlus 10 Pro, 80W hızlı şarj özelliğine sahipti. OnePlus 10T’de ise bu hız 150W’a çıkacak. Telefonun bataryası ise 4800 mAh olacak.

Telefonun arka kamerasındaki asıl lensin 50 megapiksel olacağı ve 60fps’de 4K video kaydedebileceği söyleniyor. 3 lensli arka kamera sisteminde 50 megapiksellik bu ana lense 16 ve 2 megapiksellik iki lens daha eşlik edecek. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel olacak.

NASA UFO olaylarını araştırmak için ekip kuruyor