Rizespor’dan Galatasaray ve hakeme peş peşe göndermeler

Yayın tarihi: 28 Şubat 2022 Pazartesi 9:45 am - Güncelleme: 28 Şubat 2022 Pazartesi 9:51 am

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray ile oynadıkları maçın hakemi Ümit Öztürk’le ilgili olay yaratan paylaşımlar yaptı. Kıran’ın ardından Çaykur Rizespor da Öztürk’e göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray’la oynadıkları maçtan sonra hakem Ümit Öztürk’le ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımlar yaptı. İlk paylaşımında Ümit Öztürk’ün VAR ekranında pozisyon izlediği bir fotoğrafa yer veren Kıran, “Onların kalpleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerle ta kendileridir” ifadelerini kullandı. Kıran ikinci paylaşımında ise hakem Ümit Öztürk’ün fotoşopla yapılmış Galatasaray formalı fotoğrafına yer verdi ve altına da “Yorumsuz” diye yazdı.

“ÇAYIN KAÇAĞI SAĞLIĞI; HAKEMİN EYYAMI…”

Çaykur Rizespor’un Twitter hesabından da benzer bir göndermede bulunuldu. Maçın ardından sarı kırmızılı takımın Twitter hesabından “Siz çayınızı kaç şekerli alırsınız” paylaşımı yapıldı.  Çaykur Rizespor, ise tweeti alıntılayarak “Bu çay Rize çayı değil. Ümit Öztürk, kaçak çaydan demledi galiba. Bizim de kaçak çayla işimiz olmaz. Zira çayın kaçağı, sağlığı; hakemin eyyamı futbolu bozar!” notunu düştü.

 

Galatasaray’ın Avrupa Kupası’ndaki rakibi Barcelona oldu!