Petshop sahibinin köpeği dükkanı önünden çalındı

Yayın tarihi: 22 Eylül 2022 Perşembe 4:00 pm - Güncelleme: 22 Eylül 2022 Perşembe 4:00 pm

İstanbul Pendik’te hırsızlık şüphelisi kişi, petshop dükkanı önünde çocuklarıyla birlikte sevdiği köpeği bir süre sonra kucağını alıp kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, İstanbul’un Pendik ilçesine bağlı Batı Mahallesi Sabri Taşkın Caddesi’nde bulunan bir petshopun önünde gerçekleşti. İddiaya göre, karısı ve 2 çocuğuyla dün saat 16.30 sıralarında petshop önüne gelen bir kişi, dükkanın sahibine ait olan ‘Boss’ isimli köpeği sevmeye başladı. Köpeğin sahibi Samet Şener içeride müşteriyle ilgilendiği sırada petshopun önünde köpeği sevmeye devam eden adam bir süre sonra köpeği kucağına aldı. Ardından karısı, çocukları ve kucağındaki köpekle birlikte olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Köpeğin çalınma anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

“İLAÇ KULLANIYORDU, KİMDEYSE GETİRİP BIRAKSIN”

Köpeğin ve aynı zamanda pet shopun sahibi Samet Şener konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2 kızıyla bir aile buraya geldi. Köpeği seviyorlar. Daha sonra köpeği alıp götürüyorlar. Köpek 2 buçuk senedir bizde. Bütün esnaf, çocuklar köpeğimi iyi tanır. Onu severler. Bunların niyeti farklıymış. Köpeğimi alıp götürdüler. Biz içerideydik. Müşteriyle ilgileniyorduk. ‘Köpek sizin mi’ diye sordular. Evet dedik. Ona rağmen köpeği alıp götürdüler. Şikayetçi olduk. Köpeğimiz ilaç da kullanıyordu, kimdeyse getirip bıraksın. Beyaz Şivava cinsi erkek köpekti. Değeri de 8-10 bin lira arasıydı” ifadelerini kullandı.

Hırsızlığın böylesi! Anıttaki rölyefi çalmaya çalıştılar