Önce sattı sonra yedek anahtarla çaldı

Yayın tarihi: 2 Kasım 2023 Perşembe 10:11 am - Güncelleme: 2 Kasım 2023 Perşembe 10:35 am

İstanbul‘da sattığı otomobili park halindeyken yedek anahtarını kullanarak araç çaldığı iddia edilen çete üyesi bir kişi, polis tarafından yakalandı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Arnavutköy’de park halindeki bir otomobilin çalınması olayıyla ilgili başlatılan soruşturma sırasında şüphelilerin hırsızlık yaparken güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği tespit edildi. Görüntülerde, şüphelilerin otomobili çalmak için başka bir otomobille geldiği görüldü.

Altınlar bir bir eksiliyordu! Hırsız ev sahibi kameralara yakalandı

YEDEK KONTAK ANAHTARI İLE ÇALDI

Polis, şüphelilerin bir süre önce satışını yaptıkları otomobili, park halindeyken yedek kontak anahtarını kullanarak çaldığını belirledi. Kimliği tespit edilen şüphelilerden K.İ. (24)’yi yakalamak için Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde bir adrese operasyon düzenlendi. 6 suç kaydı olduğu anlaşılan K.İ., polis ekiplerince gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ise 3 tabanca ile çeşitli türlerde toplam 104 mermi bulundu.

Şüphelinin işlemleri, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapıldı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen K.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis, çetenin diğer üyelerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.