Omuz atma tartışması sokak ortasında kavgaya dönüştü

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2022 Cuma 12:51 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 Cuma 12:51 pm

İstanbul’da omuz atma tartışması kavgaya dönüştü. Olayda görev sırasında olmayan bir polis havaya ateş açtığı için kendisi hakkında idari soruşturma da başlatıldı.

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda meydana gelen olayda ağabey ile kardeşi, caddede yürürken iş yerinin önünde duran kokoreççi Nazım İ.’ye çarptı. Nazım İ., kendisine omuz atıldığı gerekçesiyle iki kardeşle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken o sırada görev başında olmayan bir polis belindeki tabancayı çıkarmaya çalışırken devrilen motosiklete takılarak yere düştü. Nazım İ. ile ağabeyi kavgaya devam ederken, tekrar ayağa kalkan kişi havaya bir el ateş etti.

HAVAYA PEŞ PEŞE ATEŞ AÇTI

Havaya peş peşe ateş açan polis memuru daha sonra abi ve kardeşle birlikte Nazım İ.’yi de tekmelemeye başladı.Kavga daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesinin ardından sona erdi

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kavgada yaralanan Nazım İ. ile havaya ateş eden kişinin ağabeyi, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaldırılırken tedavilerinin ardından kavgaya karışan 4 kişi gözaltına alındı. Polis merkezindeki ifadelerinin ardından 2 kişi serbest kalırken Adem İ. ile havaya ateş eden kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Görevde değilken silahını kullanan polis hakkında ayrıca, idari soruşturma da başlatıldığı belirtildi.

Yeniden görülen Balyoz Davası’nda hapis istemi