‘Bu video, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın ifşa videosudur’

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2019 Perşembe 12:18 pm - Güncelleme: 22 Ağustos 2019 Perşembe 2:39 pm

Ağrı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Mehmet Atmaca’nın oğlu Ömer Atmaca, Ağrı Belediye Başkanı AKP’li Savcı Sayan’a ilişkin açıklamalarda bulundu. Ömer Atmaca ‘Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı ifşa videosudur’ dediği çekimde, “Bu adama dur denilmezse çok büyük kanlar dökülecek” ifadesini kullandı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın görevden aldığı başkan yardımcısı Mehmet Atmaca’nın oğlu sosyal medyasında bir video yayınladı. ODA TV’de yer alan habere göre, Ömer Atmaca ‘Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı ifşa videosudur’ dediği çekimde şu ifadelere yer verdi:

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: Kütüphaneyi yıkalım yerine pazar yeri yapalım

“Bu adama dur denilmezse çok büyük kanlar dökülecek” ifadesini kullandı. Ayrıca videoda “Bu adama dur denilmezse memlekette çok kişinin canını yakacak, çok büyük kanlar dökülecek”

“SEÇİLDİĞİNDEN BERİ AĞRI’YA HİÇ UĞRAMADI”

Atmaca, videoda Savcı Sayan’ın seçildiğinden beri Ağrı’ya gelmediğini söyleyerek,” Ne Ağrılılar olarak ne halk olarak şu anda hiç kimse Savcı Sayan’ın belediye başkanlığından memnun değil.

Çünkü kendisi belediye başkanı seçildiğinden bu yana Ağrı’ya hiç uğramamış, sürekli Ankara’da ve İstanbul’da lüks hayatına devam etmiş ve Ağrı’ya her gelmesinde yaşlı bir nenemizin ya da amcamızın elini öperken fotoğrafını çektirip Instagram’dan paylaşarak şovunu yapmıştır” dedi.

‘Savcı Sayan yeğenini işe almadı’ açıklamasını yapan avukat yeğeni de Ağrı belediye çalışanı çıktı

“20 GENÇLE BABAMA SALDIRDI”

Ailesinin de içinde bulunduğu aşiretin Savcı Sayan’ı seçimlerde desteklediğini ifade eden Ömer Atmaca şöyle konuştu.  “Kendisi defalarca babama Ankara’da ‘eğer göreve gelirsem sen yerinden hiçbir şekilde oynamayacaksın, belediye başkan yardımcılığına devam edeceksin’ diye de söz vermiştir” dedi.

Ömer Atmaca, Savcı Sayan’ın 20 gençle babasına saldırdığını da iddia etti; “Kendisi babam Ayhan Atmaca’ya da çok büyük haksızlıklar yapmıştır. Biz bu haksızlıkları yüce yaradana havale ediyoruz. Biz bu haksızlıkları Mahkeme-i Kübra’ya bırakıyoruz.

Kendisinin yirmi gençle babama saldırmasına kesinlikle karşılık vermiyoruz. Bizler kabadayı değiliz, bizler Ağrı’nın saygın ailesiyiz. Bizler hiçbir şekilde halkı üzecek eyleme de girmeyiz.”

“ZIRHLI MERCEDES ALDI”

Savcı Sayan’ın verdiği hiçbir sözü tutmadığını belirten Atmaca, “Ağrılı hemşerilerim gözleriyle görüyordur zaten bunları.

Mercedes GBR7 zırhlı, uzaktan kanasın dahi camını patlatamayacağı BR7 sınıfı zırhlı aracı Ağrı’ya getirtmiş bir belediye başkanı olarak. Eğer halkı seviyorsan zırhlı arabaya neden biniyorsun değil mi? Sayan soyadlı bütün akrabalarını işe almış. Ve kendilerini şu an çok ciddi şekilde silahlandırıp belediyede kendileriyle beraber memlekette Ali kıran baş kesen rolünü oynuyorlar” dedi.

“DUR DENMEZSE ÇOK KANLAR AKACAK”

Savcı Sayan’ı AK Parti Genel Merkezi’ne şikayet eden Atmaca, “Bu adama dur denilmezse memlekette çok kişinin canını yakacak, çok büyük kanlar dökülecek, çok değişik enterasan eylemlere başvurulacak” dedi.