Ölümden dönen Madonna’dan vasiyet talimatı!

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2023 Perşembe 2:33 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 2:33 pm

Yoğun bakıma kaldırılan 64 yaşındaki pop ikonu Madonna, kendi ölümünün ardından asla yapılmasını istemediği şeyi açıkladı.

Geçirdiği enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan pop ikonu Madonna, geçtiğimiz günlerde taburcu edildi. Sağlık durumu iyiye giden Madonna, ölümünden sonra ardında bırakacağı mirasla ilgili hazırlıklara şimdiden başladı.

HOLOGRAM KONSERLERDEN BİRİNİ ASLA İSTEMİYOR

The Sun gazetesine konuşan kaynaklara göre yıldız şarkıcı, kariyerinin başından beri müziği ve kültür dünyasına katkısı konusunda hep kendi kararlarını almış bir isim. Ve bunun ölümünden sonra da devam etmesini istiyor. Bu yüzden de avukatlarıyla görüşerek daha önce ünlü grup ABBA ve Whitney Houston için yapılan “hologram” konserlerden birini asla istemiyor ve bunun kendi mirasını kirletecek bir şey olacağını düşünüyor. Madonna bu yüzden hayattayken buna önlem alıp avukatlarını devreye sokmuş ve onu hayatta gibi gösterecek bu tür konserlerin asla düzenlenmemesi için gerekli adımları attı.

850 MİLYON DOLARLIK SERVET

Madonna ölümünün ardından sahip olduğu büyük servetin yani mirasının aile içinde bir karmaşa ve hatta kavga yaratmaması için de şimdiden hamlesini yapmış. 850 milyon dolarlık bir serveti olan Madonna, kendisi öldükten sonra yaşanabilecek bu tür bir durumun önüne geçmek için şarkılarının haklarını çocukları arasında eşit şekilde paylaştırmaya karar vermiş.

Madonna yoğun bakıma kaldırıldı!