Ölü bulunan İlhan’ın annesi: Kızıma tuzak kuruldu

Yayın tarihi: 7 Nisan 2021 Çarşamba 1:32 pm - Güncelleme: 7 Nisan 2021 Çarşamba 1:32 pm

Konya’nın Ereğli ilçesinde, yol kenarındaki boş arazide başından vurulmuş cansız bedeni bulunan Bahriye Buket İlhan’ın, annesi Sema İlhan, ”Kızımın sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin bir hafta öncesinde kızımla tanıştırılmış bir kişi olduğunu ve amaçlarının kızıma tuzak kurmak olduğu belirtmek isterim” diye konuştu.

Olay,  geçen perşembe günü saat 03.30 sıralarında, Hortu Mahallesi Kuzukuyu yolu Hortu Mezarlığı yakınında meydana geldi. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Bahriye Buket İlhan’ın, yol kenarındaki boş arazide başından tabancayla vurulmuş cansız bedeni bulundu. İlhan’ın cenazesi Meram Tıp Fakültesi’nde yapılan otopsinin ardından Ereğli İlçesi Üçgöz Mahallesi’nde toprağa verildi.

Batuhan B., ile arkadaşı Serkan Ş., ve onun babası Abdullah Ş., gözaltına alındı. Batuhan B. ifadesinde İlhan’ı suçladı. Batuhan B., Serkan Ş., ve Abdullah Ş., sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

“KIZIMA TUZAK KURULDU”

Kızının ölümüyle ilgili konuşan Bahriye Buket İlhan’in annesi Sema İlhan, ”Bahriye Buket İlhan’in annesi Sema ilhan olarak büyük bir keder içerisinde bütün Ereğli halkına ve vicdanı olan herkese sesleniyorum. Ben emek emek nice zorluklarla yetiştirdiğim evladımı kaybettim, ama başkalarının evlatlarını kaybetmesini istemiyorum. Zalim vicdansız aç kurtlara evlatların yem olmasını kabul etmiyorum. Böyle canilerin dışarda serbestçe elini kolunu sallayarak gezmemesi için tüm yetkilerden destek bekliyorum” dedi. Kızına tuzak kurulduğunu söyleyen anne İlhan, mesajının devamında, ”Kızımın sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin bir hafta öncesinde kızımla tanıştırılmış bir kişi olduğunu ve amaçlarının kızıma tuzak kurmak olduğu belirtmek isterim. Kızımın yaşadığı bu haksızlığın zalimliğin üstüne acılı bir anne olarak yalan yanlış yapılan yorumlara hem hayret ediyor, hem de kahroluyorum. İnsanlardan bu konuda hassasiyet bekliyor ve gerçekleri bilmeden yapılan rastgele haberlere de itibar etmemelerini rica ediyorum. Adalet istiyorum. Artık genç kızlar tuzağa düşürülmesin. Masum evlatlarımızın kanı yerde kalmasın.” ifadelerini kullandı.