Olimpiyat şampiyonu olan Duplantis’ten Yusuf Dikeç pozu

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2024 Pazartesi 11:23 pm - Güncelleme: 6 Ağustos 2024 Salı 1:08 am

Milli atlet Ersu Şaşma‘nın da mücadele ettiği sırıkla atlama finallerinde Olimpiyat rekorunun sahibi olarak şampiyon olan İsveçli atlet Armand Duplantis, sevincini Yusuf Dikeç pozu vererek yaptı.

Olimpiyatlarda Fransa’nın başkenti Paris’teki Stade de France’ta erkekler sırıkla atlama finalleri gerçekleştirildi.

Milli atlet Ersu Şaşma’nın beşinci olduğu sırıkla atlama finalinde yeni Olimpiyat rekoru Armand Duplantis’in oldu. Son olimpiyat şampiyonu da olan İsveçli atlet Duplantis, 6.10’luk derecesiyle Olimpiyat rekorunun sahibi olarak duble yaptı.

YUSUF DİKEÇ POZU VERDİ

Duplantis, şampiyonluk sevincini Yusuf Dikeç pozu vererek yaptı. Duplantis sonraki hakkında 6.25’i de atlayarak kendi dünya rekorunu geliştirdi.

“MARSCHALL ÖNERDİ”

Karşılaşmanın ardından TRT Spor Yıldız’a konuşan Duplantis, poz tavsiyesini yine sırık atlamacı Kurtis Marschall’ın verdiğini anlattı.

Duplantis’in açıklaması şöyle: 

“Sırık atlamacı Kurtis Marschall bu pozu vermemi istedi ve bunun son derece havalı gözüktüğünü düşünüyordum. Eğlenceli bir şey yapayım istedim.”

Ersu Şaşma’dan tarihi başarı! Olimpiyat beşincisi oldu

Paraguaylı yüzücü Luana Alonso, Paris Olimpiyat Köyü’nden kovuldu

Duplantis, Paris 2024

Milli atlet Ersu Şaşma’nın da mücadele ettiği sırıkla atlama finallerinde Olimpiyat rekorunun sahibi olarak şampiyon olan İsveçli atlet Armand Duplantis, sevincini Yusuf Dikeç pozu vererek yaptı.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ