Öldürülen hastane güvenliğinin babası isyan etti! ‘Böyle bir acı yaşatılır mı?’

Yayın tarihi: 15 Eylül 2022 Perşembe 2:15 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2022 Perşembe 3:06 pm

İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Hastanesi’nde bıçaklanarak öldürülen güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan’ın babası Hüseyin Okudan’ın acısı yürek yaktı. Okudan cenaze töreni öncesi, “Benim yavrumun hiçbir suç yoktu. Benim yavruma nasıl kıydı? Ne kadar kötü bir kelime kullanabilir ki? Bunu hep haykıracağım. Böyle bir acı yaşatılır mı?” dedi.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nde dün akşam ‘Sessiz olun.’ uyarısında bulunan özel güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan, Mazlum B. ve Çetin K. tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Oğlunun cenaze töreni öncesinde konuşan acılı baba, “Duyduğum kadarıyla benim evladıma kıyan kişinin 21 suç dosyası varmış 22. suçu biz olduk. İdam edilsin. Onlar gibiler sokaklarda barındırılmasın.” ifadelerini kullandı.

“İDAM EDİLSİN”

Tören öncesi konuşan acılı baba Hüseyin Okudan, “Benim yavrumun hiç bir suç yoktu. Benim yavruma nasıl kıydı? Ne kadar kötü bir kelime kullanabilir ki? Sadece sizlerden şunu rica ediyorum. Bunu hep haykıracağım ‘Ona söyleyin ki, ne kadar mutlusun? Ne kadar huzurlusun? Böyle bir acı yaşatılır mı? Bunları duysun, babasının vasiyeti olarak duysun. Benim sözlerim onun kulaklarında çınlasın. Gözlerinin önünden film şeridi gibi geçsin. Duyduğum kadarıyla benim evladıma kıyan kişinin 21 suç dosyası varmış 22. suçu biz olduk. İdam edilsin. Onlar gibiler sokaklarda barındırılmasın. Başkalarının canları yanmasın.” dedi.

Esenyurt’ta hastanede kalbinden bıçaklanan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti