Öldürülen amatör boksör, demir çubukla dövülmüş

Yayın tarihi: 30 Nisan 2019 Salı 6:51 pm - Güncelleme: 1 Mayıs 2019 Çarşamba 4:30 pm

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde amatör boksör Cüneyt Seyhan (35), ormanlık alanda otomobilinin arka koltuğunda ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan arkadaşları S. A. ve B. D., adliyeye sevk edildi. B. D. jandarmada verdiği ifadede, “Ben ‘artık vurmayalım ölecek’ dedim. Daha sonra S.A., Cüneyt’i aracına bindirdi. Ormanlık alana geldik ve araçta bırakıp ayrıldık.” dedi.

Amatör boksör Cüneyt Seyhan, dün sabah saatlerinde Ereğli’ye bağlı Çiğdemli köyü mevkiinde ki ormanlık alanda park halinde bulunan otomobilinin arka koltuğunda ölü bulundu. Cüneyt Seyhan’ın vücudunun birçok yerinde darp izleri olması nedeniyle, dövülerek öldürülmüş olabileceği şüphesiyle başlatılan soruşturma kapsamında arkadaşları B. D., ve S.A., gözaltına alındı. 2 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

DEMİR ÇUBUKLA DÖVMÜŞLER

Cüneyt Seyhan, hastanede yapılan otopsinin ardından ilçeye bağlı Sofular Köyü’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. İfadesi alınan B. D.’nin, birlikte alkol aldıkları arkadaşı Cüneyt Seyhan ile aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü anlattı. Bu sırada S.A.’nun eline aldığı demir çubuk ile Cüneyt Seyhan’a vurduğunu anlatan B. D., “Ben ‘artık vurmayalım ölecek’ dedim. Daha sonra S.A., Cüneyt’i aracına bindirdi. Ormanlık alana geldik ve araçta bırakıp ayrıldık.” dediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

.