Olaylı Fenerbahçe maçı sonrası Trabzonspor’dan ilk açıklama

Yayın tarihi: 18 Mart 2024 Pazartesi 9:25 pm - Güncelleme: 18 Mart 2024 Pazartesi 9:25 pm

Süper Lig’de taraftarların sahaya atlayıp Fenerbahçeli futbolculara saldırması sonrası Trabzonspor‘dan ilk açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ”Kimse Trabzon’u, Trabzonspor’u ve şerefli taraftarını dünkü olaylara meze etmeye kalkmasın” denildi.

Süper Lig’in 30. haftasında dün oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından taraftarların sahaya girip futbolculara saldırması sonrası Trabzonspor sessizliğini bozdu. Kulübün resmi hesaplarından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan imzasıyla yapılan paylaşımda, detaylı açıklamayı TFF’nin disiplpin sevklerinden sonra yapılacağı söylendi.

“Kimse Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın” ifadelerinin kullanıldığı açıklamanın tamamı şöyle:

“Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir. Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarınki disiplin sevklerinden sonra yapacağı detaylı açıklamayı kamuoyuyla paylaşacaktır. Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz. Ertuğrul Doğan Trabzonspor Kulübü Başkanı.”

Ali Koç gemileri yaktı: Gerekirse bir alt lige düşeriz, kulübün başkanı olarak devam edeceğim

Trabzon’da saldırıya uğrayan Fenerbahçe’de ligden çekilme kararı masaya yatırılacak

Trabzonspor – Fenerbahçe maçındaki olaylar Avrupa basınına işte böyle yansıdı

Kaynak: HABER MERKEZİ