Okul müdürü kediyi tekmeleyerek dışarı attı

Yayın tarihi: 24 Mart 2022 Perşembe 11:00 am - Güncelleme: 24 Mart 2022 Perşembe 11:00 am

Kayseri’deki bir lisede okul müdürünün, öğrencilerin üşümemesi için içeri aldığı sokak kedisini tekmeleyerek dışarı attığı görüntüler cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Müdürün kediye şiddet uyguladığı anlar sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Kayseri Merkez Melikgazi İlçesi Eğribucak Mahallesindeki bir Anadolu lisesinin müdürlüğünü yapan Nuri Ballı, okula öğrenciler tarafından üşümemesi için alınan kediye tekme atarak okuldan dışarı attı. Sabah’ın haberine göre, öğrenciler, kediyi soğuktan donmaması için okula aldı. Okula giren öğrenciler kediyi bir süre sevdikten sonra sınıflarına gitti.

Öğrencilerin sınıflarına girmesiyle birlikte okula giriş yapan müdür Nuri Ballı, kediyi görür görmez ensesinden tutarak dışarı çıkardı. Müdür Nuri Ballı, dışarıya çıkardığı kediye tekme attığı anlar bir öğrencinin cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Müdürün kediye uyguladığı şiddete veli ve öğrenciler ile sosyal medyadan birçok kullanıcı da tepki gösterdi. Daha öncede hakkındaki şikayetler nedeniyle okuldaki kadrosu elinden alınan Nuri Ballı’nın aynı okula bu kez görevlendirme ile müdür olduğu da ortaya çıktı.

Bazı öğrenci velileri kediye tekme atan Müdür Nuri Ballı hakkında Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayette bulundu.

Öğrencinin öğretmenine yaptığı terbiyesizliğe soruşturma başlatıldı