Okan Kurt’un restoranı ‘Hirahan’daki kavga kamerada

Yayın tarihi: 19 Ekim 2021 Salı 10:38 am - Güncelleme: 31 Mart 2022 Perşembe 3:02 pm

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’un Hirahan Restoran’da yan komşusuyla ettiği kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Kurt, kavganın nedenini “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın berberi. ‘Ben bu sokağın sahibiyim’ diye açıklamıştı.

Şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, Sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga etti. Kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Demet Akalın, yaşananlara sosyal medyadan isyan ederken, ”Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış. Beykoz Emniyeti nerede! Okan’ın can güvenliği yok” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Okan Kurt’un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da kavga çıkmış, Kurt kavganın ardından yaptığı açıklamada kavga sebebinin AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘berberi’ olduğunu belirtmişti. Kurt, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın berberi, “ben bu sokağın sahibiyim” diyor” sözlerini sarf etmişti.

DEMET AKALIN DESTEK İSTEDİ

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından paylaştığı hikayelerde eşi için yardım istedi. Sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga eden Okan Kurt’un dışarı çıkartılmadığı ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade eden Akalın, “Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler? Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Adamın can güvenliği yok yani” dedi.

YÖNETİCİ KONUŞTU

Ghalia restoran yöneticisi iki restoranın girişinin ortak olduğunu sağ tarafta Hira Han sol tarafta ise Ghalia’nın olduğunu söyledi.

Yönetici, ‘Olay gecesi Okan Kurt’un restoranında düğün vardı, düğünden dolayı müzik sesi çok geliyordu ve bizim müşterilerimiz rahatsız oluyordu. Bizde kendilerini uyardık. Bizim uyarmamızdan sonra Okan Kurt ve yanındakiler gelip bizi darp etti. Biz iddialarımızı kamera kayıtlarıyla ispatlayacağız. Olayı yargıyada taşıyacağız. Aslında burası komple bize ait, ortak alandan dolayıda kendilerinin bize 15 aylık kira borçları var. Biz bunları saymıyoruz bile. Ayrıca mekanları içkisiz ve ruhsatlarında içki yok. Düğünlerde ve normal restoranda içki satışı yapılıyor’ dedi.