Okan Buruk şaşkın! “Bu kadarını beklemiyordum”

Yayın tarihi: 9 Eylül 2022 Cuma 4:12 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2022 Cuma 4:12 pm

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transferin son dakikalarında resmi açıklama yapılan yıldız transferler hakkında konuştu. Buruk, takımdan ayrılanlar hakkında da “Ben de bu kadarını beklemiyordum” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer döneminin son saatinde resmi açıklamaların yapıldığı yıldız transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Okan Buruk takımdan ayrılan futbolcular için de “Ben de bu kadarını beklemiyordum” dedi.

‘ICARDI İYİ DURUMDA’

Okan Buruk, transfer süreciyle ilgili de bilgi verdi. Oyuncuları transfer etmeden önce karakter analizi yaptıklarını belirten Buruk, “Bir şirketle çalışıyoruz. Her yerde tanıdıklarımız var, eski hocalarından bilgiler alıyoruz. Hem Icardi için hem de Mata için çok iyi şeyler duyduk. Oyunculuklarını tartışmaya gerek yok” dedi. Icardi ve Mata’nın son durumları hakkında da bilgi veren Okan Buruk, “İki oyuncuya da ilk olarak fiziksel durumlarını sordum. Juan Mata’nın biraz süreye ihtiyacı var ancak Mauro Icardi iyi durumda” şeklinde konuştu.

‘YUSUF DEMİR TÜRK OĞLU TÜRK’

Okan Buruk, son transferlerinden Yusuf Demir üzerinden yabancı kuralı hakkında eleştirilerde bulundu. Buruk, “Yusuf Demir, Türk oğlu Türk. Ailesi Türk, Türkçe konuşuyor ama buraya yabancı olarak geliyor. Bu kuralın değişmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

‘MUHAMMED DEĞERİNİ BULSUN İSTEDİK’

Okan Buruk son olarak takımdan ayrılan oyuncular hakkında da açıklamalarda bulundu. Buruk, ayrılıklardan dolayı yaşadığı şaşkınlığı dile getirerek, “Bu kadar ayrılık yaşanmasını ben de beklemiyordum. Mustafa Muhammed tekrar değerini bulsun istedik. Aynı şekilde Morutan, Cicaldau…” dedi.

Galatasaray 5 yıldızını videoyla duyurdu! Kırmızı halıda yürüdüler