Okan Buruk risk alacak! Icardi’nin sakatlık süresi uzayabilir

Yayın tarihi: 2 Kasım 2023 Perşembe 10:06 am - Güncelleme: 2 Kasım 2023 Perşembe 10:07 am

Süper Lig’de yarın Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Galatasaray’da sakatlığı bulunan Mauro Icardi ile ilgili belirsizlik sürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk Icardi konusunda risk almaya hazırlanıyor.

Süper Lig’in 11’nci haftasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Galatasaray’da golcü oyuncu Maruo Icardi’nin sakatlığının son durumunu taraftar yakından takip ediyor.

Beşiktaş derbisinde bileğine darbe alan Icardi, yoğun bir tedavi programının ardından Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih ve ligdeki Çaykur Rizespor maçlarında sahaya iğneyle çıkmıştı. Arjantinli golcü, ağrıları nedeniyle Florya’daki antrenmanların tamamında takımla birlikte çalışmıyor.

İĞNEYLE SAHAYA ÇIKACAK

Galatasaray sağlık heyeti, kasım ayının ortasında lige verilecek milli arada 30 yaşındaki futbolcunun tamamen iyileşmesini planlanıyor. Sarı-kırmızılılar, milli araya kadar, Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatayspor’la 3 kritik maça çıkacak. Arjantinli yıldızın, iğneyle sahaya çıkması bekleniyor.

SAKATLIK DAHA UZUN SÜREBİLİR

Ancak bu durumun Icardi’nin sakatlığının daha uzun sürmesine yol açabileceğinden endişe ediliyor. Teknik heyet, Icardi’yi Kasımpaşa maçında riske etmeyip dinlendirmeyi planlıyor.

Galatasaray’da Ndombele Okan Buruk’u kızdırdı! Otele hamburger siparişi vermiş