Okan Buruk Galatasaray’da! Arda’ya yeni görev

Yayın tarihi: 20 Haziran 2022 Pazartesi 9:19 am - Güncelleme: 20 Haziran 2022 Pazartesi 9:19 am

Başakşehir’in eski çalıştırıcısı teknik direktör Okan Buruk, Dursun Özbek’le yaptığı ‘1 dakikalık telefon görüşmesi’nin ardından Galatasaray‘la anlaştı.

Galatasaray’ın yeni hocası Okan Buruk oldu. Buruk, Domenec Torrent’le yolların resmen ayrılmasından sonra resmen işbaşı yapacak. 48 yaşındaki Buruk’un para konuşmadan görevi kabul ettiği belirtildi.

Fanatik’in haberine göre, Buruk’un gelmesiyle birlikte Arda Turan’ın da yeşil sahalara veda etmesi ve sarı-kırmızılılarda teknik ekipte olmasa bile, Cenk Ergün’ün altında sportif direktör yardımcısı rolünde kulüpte görev alması bekleniyor.

Galatasaray, Ribery’ye 600 bin euro ödeyecek

DENAYER SÖZ VERDİ

Sokerer’de yer alan habere göre ise Galatasaray’da Sportif Direktör Cenk Ergün, Jason Denayer’le yemek yedi. Lyon ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki futbolcu tekrar sarı-kırmızılılara dönmeye hazır olduğunu söyledi. Belçikalı oyuncunun indirime gitmesi halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi. Sevilla’nın ise Marcao için 12 milyon euroluk resmi teklifin menajeri tarafından kulübe iletildiği öğrenildi.

ABDÜLKERİM SÜRPRİZİ

Yıldız stoperin ayrılma ihtimaline karşı Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de istediği Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı için devreye girdi. Başkan Dursun Özbek’in, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile görüşerek transfer şartlarını sorduğu öğrenildi.

TORRENT’İN MENAJERİ İSTANBUL’DA

Galatasaray’da, Teknik Direktör Domenec Torrent’in İspanya’da bulunmasına karşın tazminat konusu için görüşmeler başladı. Torrent’in menajerinin İstanbul’da olduğu ve Cenk Ergün ile pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. Yıllık 1.5 milyon euro alan Torrent’in bu parası düşürülmeye çalışılıyor. Katalan teknik adam ile yolların resmi olarak ayrılmasından sonra Okan Buruk açıklanacak.