Oğuzhan Uğur İnce’yi yayın arası uyarmış: Çok sinirliydi

Yayın tarihi: 16 Nisan 2023 Pazar 3:44 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2023 Pazar 3:49 pm

Muharrem İnce ile birlikte yaptığı yayın gündem olan Oğuzhan Uğur İnce’nin tavırlarına ilişkin, “Muharrem İnce ile yaptığı yayın ardından Fatih Altaylı’ya konuşan Oğuzhan Uğur, “Ara verdiğimizde tavrının doğru olmadığı konusunda kendisini kibarca uyarmak zorunda kaldım” açıklamasını yaptı.

Oğuzhan Uğur’un sahibi olduğu Babala TV isimli YouTube kanalında ekranlara gelen ‘Mevzular Açık Mikrofon’un 10’uncu bölümüne Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce konuk oldu. Programda İnce’nin agresif tavırları dikkat çekti.

Oğuzhan Uğur, İnce’nin dikkat çeken tavırlarına dair Habertürk yazarı Fatih Altaylı’ya konuştu.

İNCE PROGRAMDAN SONRA OYLARIN YÜKSELECEĞİNE EMİN OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ

Altaylı yazısında, İnce’nin kendisini aradığını, “son derece iyi bir performans sergilediğinden bahsettiğini, program yayınlanınca oylarının yükseleceğinden çok emin olduğunu” söyledi.

Yazısında İnce’nin katıldığı program hakkında “7 saat süren yayını milyonlar izleyecek ve hiç de yazıldığı gibi olmadığını herkes görecek” dediğini de belirten Altaylı ardından Oğuzhan Uğur ile görüştüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

“BEN ORADA YOKMUŞUM GİBİ DAVRANDI”

“Sonra Oğuzhan Uğur’la konuştuk. ‘Çok gergin, çok sinirliydi’ dedi. ‘Ben orada yokmuşum gibi davrandı. Doğrudan izleyici ile konuştu ve sinirlendi. Gerginliği izleyenlere de geçti. Ara verdiğimizde hiç yapmadığım bir şeyi yaptım. Bu tavrının doğru olmadığı konusunda kendisini kibarca uyarmak zorunda kaldım. Bunca program yaptık hiç böyle bir şey yaşamamıştık. Ben Muharrem Bey’in bu kadar gergin ve hatta sinirli olmasına anlam veremedim’ dedi.”

TELE1 gençlere Muharrem İnce’yi sordu! “Erdoğan gibi bir karakter”