Oğuzhan Uğur: Biz arayınca inme iniyor artık yetkililere

Yayın tarihi: 22 Şubat 2023 Çarşamba 6:43 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2023 Çarşamba 6:44 pm

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası afet bölgesi için yardımlarda bulunan Oğuzhan Uğur, “Biz arayınca inme iniyor artık yetkililere. BaBaLa’yı duyunca irkiliyorlar. Ne yapsınlar yazık. Oysa kendileriyle beraber ne hızlı yardımlar yapmıştık. İsim vermeden devam ediyoruz tabii ama çok zor oluyor” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası tüm yurtta vatandaşlar afet bölgesine yardım göndermek için seferber oldu. Babala TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur da, hem afet bölgesinde hem de sosyal medyada yardım kapmanyası başlattı.

Oğuzhan Uğur: Yıllarca Silivri’ye gitmiş gelmiş adamım gider yatarım

Yaptığı yardım çalışmaları esnasında Babala TV’nin Twitter paylaşımı nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından, “Devletin yapamadığı ne vardır da ‘ahbap’çılar, ‘babala’cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır” şeklinde hedef alınan Oğuzhan Uğur bir paylaşımda bulundu.

Oğuzhan Uğur’dan kendisini hedef alan Bahçeli’ye yanıt

“ÇADIR DİYORLAR, SÜREKLİ BUNU DUYUYORUZ”

Paylaşımında afet bölgelerindeki çadır eksikliğinin altını çizen Uğur, şöyle dedi:

“Biz arayınca inme iniyor artık yetkililere. BaBaLa’yı duyunca irkiliyorlar. Ne yapsınlar yazık. Oysa kendileriyle beraber ne hızlı yardımlar yapmıştık. İsim vermeden devam ediyoruz tabii ama çok zor oluyor. Buradan duyurayım o zaman. Çadır diyorlar halen. Sürekli bunu duyuyoruz”